Connect with us

Uslovi korišćenja

Vijesti i fotografije

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili fotografija, bez dozvole izdavača. Sadržaj na sajtu infolopare.com zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist portala Info Lopare. Korišćenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove portala Info Lopare. Sajt infolopare.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara infolopare.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao posjetilac naše web stranice takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Politika privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti Vam stavlja do znanja kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste. Obećavamo Vam da ćemo preduzimati korake ka korištenju Vaših ličnih podataka samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ove polise imaju efekta samo na web stranice i obaveštavanja koje posjeduje i pokreće infolopare.com.

Prikupljanje informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija ime domena i niz brojeva, koji služe kao adresa Internet protokola tog kompjutera (IP adresa). Kada posetilac zatraži koju stranicu web sajta infolopare.com, naši web serveri automatski prepoznaju ime domena i IP adresu tog posjetioca. Ime domena i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama izuzev IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom prometu, i da istražimo zloupotrebu portala infolopare.com, njegove korisnike ili da bi sarađivali sa organima reda i zakona. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince. Naši serveri ne bilježe automatski e-mail adrese posjetilaca.

Kolačići (Cookies)

Kolačić je dio podataka koji se šalju na Vaš internet pretraživač sa web servera i skladište na hard disk Vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje dijelove web sajta koristite, tako da su prilikom slijedeće posjete ove stranice brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača. Možete podestiti Vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da Vam pokaže kada Vam šalju kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, Vaš ugođaj na našem i drugim sajtovima može biti umanjen i pojedine opcije neće raditi kako treba.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili po odrednicama ove polise. Izuzev toga, infolopare.com Vam neće slati e-mail koji ne želite da primite.

Informacije o sigurnosti na Internetu

Info Lopare može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica). Info Lopare takođe može da sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa.

Portal infolopare.com ne dijeli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na infolopare.com, izuzev ako nije drugačije određeno u ovoj polisi, i ako infolopare.com može dijeliti uopštene podatke sa takvim trećim licima (npr. Broj posjetilaca našeg web sajta). Molimo Vas provjerite na takvim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Imajte na umu da uvijek kada dobrovoljno izložite Vaše lične podatke preko Interneta – naprimjer preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način – te informacije mogu biti prikupljene i korištene od strane drugih. Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti neželjene poruke od drugih lica.

Na kraju, Vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti Vaših ličnih informacija. Molimo Vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.

Naš email: [email protected]

*Ova pravila i uslovi korišćenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno objavljena na stranicama portala infolopare.com.

Facebook

Advertisement