Connect with us

Privreda

Otvoren „Super Kort“ market u Loparama

Kompanija Frukta trejd iz Dervente otvorila je danas u Loparama 29. maloprodajni objekat u kome je zaposleno preko 20 radnika, uz veliko prisustvo građana loparske opštine i okolnih mjesta.

Vjerski obred osvećenja obavio je protojerej-stavrofor Stevo Jović, namjesnik tuzlanski.

Otvaranju objekta prisustvovalo je i opštinsko rukovodstvo na čelu načelnikom opštine Lopare dr Radom Savićem.

Objekat u Loparama (bivša Robna kuća) je opremljen po najvišim standardima iz oblasti trgovine čime se obezbjeđuje lakše i brže zadovoljenje potreba kupaca, kao i održavanje standarda kvaliteta i sigurnosti upravljanja hranom – rekao je Duško Reljić, direktor kompanije. On je dodao da kompanija Frukta trejd i SUPER Kort marketi imaju tendenciju širenja po cijeloj Republici Srpkoj i da za cilj imaju osvajanje tržišta Federacije BiH. U sklopu Super Kort-a Lopare nalaze se kafe-restoran i dječija igraonica, uz veliki parking prostor oko objekta.

1 Comment

1 Comment

  1. nele

    30. januara 2018. at 02:40

    Preko 20 radnika?! Kao da ste rekli preko 2000 radnika pa kao ne znate tacan broj! Bas je tesko zapamtiti da li je u pitanju 21, 22 ili 23 zaposlena! Naravno, znam da se koristi taj izraz „preko“ da b se postigao wow efekat medju sirokim narodnim masama. To se radi i u Srbiji ali vom konkretnom sucaju preko 20 a da pritom ne znate tacan broj zvuci poprilicno idiotski!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Privreda