Connect with us

Politika

Usvojeni izvještaji o radu načelnika i opštinske uprave

Na današnjoj redovnoj sjednici Skupštine opštine /SO/ Lopare usvojeni su izvještaji o radu načelnika kao i Opštinske uprave.

U izvještaju rada načelnika opštine Lopare istaknuti su ostvareni rezultati na polju lokalnog ekonomskog razvoja, kapitalnih investicija, javnih finansija i društvenih delatnosti koje je načelnik ove majevičke opštine Rado Savić ocjenio boljim nego u prethodnom periodu.

„Izvještaj govori o tome šta je tim mojih saradnika a čiji sam nosilac aktivnosti, radio u 2019. godini. Rezultati tog rada su bolji u odnosu na ranije godine, imali smo dobrih projekata, kapitalnih investicija. Iza nas je dinamična godina koja obećava da će i ova godina biti sadržajna kada su projekti u pitanju od čega najveću korist imaju naši građani“, rekao je Savić novinarima.

Odbornici su uvojili i izvještaj o stanju populacione politike u prethodnoj godini na području opštine Lopare.

Predsjednik SO Lopare Milenko Ristić rekao je da je današnja sjednica bila izvještajnog karaktera.

„Na današnjoj sjedici usvojeni su izvještaj o radu mjesnih zajednica na području Lopara, o radu Policijske stanice za prethodnu godinu, o realizaciji Programa rada SO Lopare za prethodnu godinu. Odbornici su usvojili i odluku o osnovanosti utvrđivanja opšteg interesa radi provođenja postupka eksproprijacije u svrhu izgradnje saobraćajnice odnosno gradnja obilaznice kroz Lopare“, rekao je Ristić.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Politika