Connect with us

Politika

Majevica odlučila da su Mladen i Vukota pobjednici

Kandidat Saveza za Pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da je građanima Srpske potrebna stabilnost, spokoj i bezbjednost.

Govedarica je poručio da će, ukoliko pobijedi na izborima, „vratiti Srpsku i njene institucije narodu“, te dodao da narodu treba posao, da radi, živi i vidi perspektivu u Srpskoj.

On je kritikovao stanje bezbjednosti u Banjaluci i ocijenio da građani nemaju povjerenja u institucije.

„Vratićemo povjerenje kada građani shvate i vide da smo isti pred zakonom, a to je ono što je potrebno i to je ono što nudimo građanima“, rekao je Govedarica.

Kandidat SzP za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić poručio je danas na predizbornom skupu u Loparama da se Republika Srpska brani ekonomijom i demografskim rastom.

„Glavni zadaci treba da nam budu snažna i odgovorna ekonomija“, rekao je Ivanić.

On je naveo da su statusna pitanja Republike Srpske riješena Dejtonskim sporazumom, te kritikovao suprotni politički blok za „uvođenje Srpske u neizvjesnost“.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Lopara u Izbornoj jedinici šest Želimir Nešković rekao je da očekuje izbornu pobjedu.

„U našoj lokalnoj zajednici smo pokazali da možemo zadržati mlade jer smo u protekloj godini zaposlili u realni sektor više od 400 građana“, naveo je Nešković.

Milenko Ristić, nosilac liste PDP-a za parlamentarnu skupštinu BiH rekao je da je ova lokalna zajednica pokaza primjer kako se sa narodom može postići uspjeh, u privredi, zapošljavanju i opstanku mladih.

„Zajedno sa Mladenom i Vukotom pobjeđujemo“, rekao je Ristić.

Predsjednik SDS-a Lopare Rado Savić rekao je novinarima da su građani velikim prisustvom na ovoj tribini pokazali da će Ivanić i Govedarica biti pobjednici.

(Srna)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Politika