Connect with us

Politika

Nešković: SDS je garant razvoja Lopara

Na tradicionalnoj proslavi pravoslavne Nove godine u Loparama poručeno je da je Srpska demokratska stranka garant razoja majevičkog kraja.

Potpredsjednik OO SDS Lopare Želimir Nešković istakao je da je privredni razvoj ove majevičke opštine i otvaranje novih radnih mjesta  prioritet u daljem radu ove stranke.

„Protekla godina u Loparama bila jedna od najuspješnijih do sada. Čineći lokalnu vlast zajedno sa koalicionim partnerima osnažili smo privredu i otvarali nova radna mjesta“, rekao je Nešković.

On je napomenuo da je postignut značajan napredak  u svim oblastima života ove opštine.

„Dom zdravlja je već čitavu deceniju u pozitivnom poslovanju, a u protekloj  godini otvorena je ambulanta porodične medicine u Mrtvici, nabavljeno je i  novo sanitetsko vozilo“, rekao je Nešković i najavio u ovoj godini izgradnju novog objekta u okviru zdravstvene ustanove.

Nešković je nagaslasio da  SDS u Loparama na krilima dosadašnjeg uspijeha  očekuje  ubjedljivu pobjedu na predstojećim oktobarskim Opštim izborima.

„Očekujemo pobjedu za sva četiri nivoa glasanja“, naglasio je Nešković.

On se zahvalio svim članovima, simpetizerima i koalicionim partnerima na dobroj saradnji svih proteklih godina.

Prijem i doček pravoslavne Nove godine OO SDS Lopare upriličio je u Svečanom salonu „Helvecija“ za 500 članova i simpatizera ove stranke.

(BN)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Politika