Некатегоризовано

POČELA PRODAJA PAKETA KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA

Summary

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će od utorka, 12. septembra, od 14 časova početi onlajn prodaja paketa karata za Ligu šampiona. Paket karata za najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu „Rajko […]

POČELA PRODAJA PAKETA KARATA ZA LIGU ŠAMPIONA

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će od utorka, 12. septembra, od 14 časova početi onlajn prodaja paketa karata za Ligu šampiona. Paket karata za najkvalitetnije evropsko fudbalsko takmičenje uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Jang Bojsa (4. oktobar), RB Lajpciga (7. novembar) i Mančester sitija (13. decembar).

Cene ulaznica za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:

– Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)
– Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)
– Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)

Crvena zvezda poziva sve navijače da budu deo Lige šampiona i pruže podršku od početka kupovinom paketa karata za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje. Prodaja paketa karata će trajati do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog datuma. Prodaja startuje 12. septembra samo za onlajn kupovinu, dok 16. septembra kreće i prodaja na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“. Takođe, u Servisu za članstvo će od 12. septembra biti otvoren šalter za pomoć pri onlajn kupovini. Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24.

Važno je napomenuti da neće biti pojedinačnih ulaznica za utakmice Lige šampiona. Crvena zvezda je naglasila da je „broj paketa koji je pušten u prodaju limitiran“.