Некатегоризовано

Yellow.ai Postiže Neverovatnu Stopu Rasta u Severnoj Americi na Listi Deloitte Technology Fast 500™ 2023

Summary

SAN MATEO, Kalifornija, 20. novembar 2023. / PRNewswire / – Yellow.ai, globalni lider u konverzacijskoj AI, danas je objavio rast od deset puta u Severnoj Americi u poslednje dve godine. Ovaj izuzetan uspeh posledica je značajnog angažovanja klijenata, neprekidnog unapređenja […]

Yellow.ai Postiže Neverovatnu Stopu Rasta u Severnoj Americi na Listi Deloitte Technology Fast 500™ 2023

SAN MATEO, Kalifornija, 20. novembar 2023. / PRNewswire / – Yellow.ai, globalni lider u konverzacijskoj AI, danas je objavio rast od deset puta u Severnoj Americi u poslednje dve godine. Ovaj izuzetan uspeh posledica je značajnog angažovanja klijenata, neprekidnog unapređenja mogućnosti proizvoda – posebno u automatizaciji podrške i rešenjima za korisničku uslugu – neprekidnih inovacija proizvoda, strateških partnerstava i važnih imenovanja izvršnih direktora. U toku ovog perioda, procenat prihoda od Severne Amerike povećao se čak i dok se kompanija globalno udvostručila po godišnjoj stopi.

Usred ovog rasta, Yellow.ai nedavno se rangirao na 13. mestu u zalivskoj regiji i na 88. mestu u čitavoj zemlji na listi Deloitte Technology Fast 500™ 2023, rangiranje najbrže rastućih tehnoloških, medijskih, telekomunikacionih, naučno-istraživačkih, fintech i energetskih kompanija u Severnoj Americi, koje se održava već 29. godinu zaredom. Dodela nagrade Technology Fast 500 se vrši prema procentualnom povećanju prihoda u fiskalnoj godini od 2019. do 2022. godine. U tom periodu, Yellow.ai je doživeo izuzetan rast, sa neverovatnim povećanjem od 1803 posto.

U Severnoj Americi, Yellow.ai je postigao sledeće ključne uspehe:

– Potpisivanje novih ugovora širom različitih industrija, kao što su komunalne usluge, hardver i softver, finansije, potrošačka roba i usluge. Primetne pobede uključuju saradnju s Randstadom, Ferrellgasom i Logitechom.
– Rast tržišnog učešća u regionu kroz strateške saradnje s priznatim tehnološkim partnerima, uključujući Amazon Web Services (AWS), Zendesk, SAP i Genesys. Pored toga, kompanija je takođe sarađivala s Telarusom, Sandler Partnersom, Avant Communicationsom, CX Effectom i Bridgepointom, dajući severnoameričkim kompanijama mogućnost da pristupe rešenjima konverzacijske AI putem svog Conversational Service Clouda, Conversational Commerce Clouda i Conversational EX Clouda.
– Proširenje regiona zaposljenima od strane tima od 30 članova u prodaji, marketingu, korisničkom uspehu i strategijama proizvoda kako bi pružili bolju podršku kupcima u regionu. Yellow.ai je uspešno privukao iskusne lidere iz Severne Amerike iz poznatih organizacija kao što su Oracle, Dropbox, SAP, Infosys, Celonis, Cloudera i mnogi drugi.

Rast i zamah Yellow.ai u regionu su potvrđeni od strane globalnih analitičkih firmi, s obzirom na to da se pojavljuje u više od 100 izveštaja analitičara u poslednje 2 godine. Nedavno je proglašena liderom u izveštaju Opus Research 2023 Conversational AI Intelliview. Yellow.ai takođe ima ocenu 4.5 od 5 u Inauguralnom Gartner® Peer Insights™ Voice of the Customer za Enterprise Conversational AI Platforme i priznata je kao izazivač u Gartner® Magic Quadrant™ 2023 za Enterprise Conversational AI Platforme.

Govoreći o iskustvu rada s Yellow.ai, Jessica Osborn, menadžer operacija IT-a u Randstad USA, izjavila je: „Trenutno smo tek započeli svoju avanturu u svetu veštačke inteligencije u podrški. Omogućili smo našim zaposlenima da pozovu i dobiju svoje W2 obrasce za nekoliko sekundi, za šta je ranije bilo potrebno mnogo duže vreme. Zamislite da sedite i čekate da podnesete poresku prijavu, ali nemate svoje W2 obrasce i ne možete ih dobiti u realnom vremenu. Mogućnost pružanja efikasnih i automatizovanih rešenja bila je savršen slučaj upotrebe za nas.“

Čvrsti put proizvoda Yellow.ai igra ključnu ulogu u podsticanju rasta na severnoameričkom tržištu. U aprilu je predstavio platformu Dynaminc Automation Platform (DAP) sa generativnom AI, koja omogućava preduzećima pružanje visoko personalizovanih korisničkih i zaposleničkih iskustava. Gradeći na ovoj dinamici, Yellow.ai je lansirao YellowG, revolucionarni model višejezičkih jezičkih modela (LLM) koristeći generativnu AI i Enterprise GPT kako bi preduzećima omogućili razvoj prilagođenih rešenja za različite industrije, pojednostavljujući složene radne tokove i unapređivanje postojećih procesa bez podešavanja. Takođe je uveo LifeCycle Optimizer, koji kreira personalizovane korisničke putanje koristeći generativnu AI.

2024. Yellow.ai će i dalje fokusirati na napredak evolucije podrške korisnicima. Trenutno radi na razvoju potpuno autonomnog sistema podrške korisnicima pod nazivom Zero Touch Customer Support. Ovaj model podrazumeva prelazak sa ljudskih operatera na AI operatere, omogućujući ljudima da preusmere svoje napore ka stvaranju vrednih odnosa sa korisnicima. Sa nastavkom inovacija i svojim klijentima orijentisanim pristupom kao osnovom, Yellow.ai cilja na to da Severna Amerika postane njegova najveća prihodovna baza širom sveta. Istovremeno, kompanija planira postići petostruki globalni rast u naredne tri godine.

„Zabeležili smo održivi poslovni rast u 2023. godini, pri čemu je Severna Amerika ključna za naš uspeh. Naš rast je dodatno ubrzan usponom upotrebe generativne AI, što je privuklo interesovanje preduzeća u našim generativnim AI mogućnostima“, dodao je Ravinutala. „Pored toga, već sada primećujemo interesovanje preduzeća za našu viziju razvoja ka budućnosti potpuno autonomne podrške korisnicima kako bi se stvorili pamtljivi razgovori. Uvereni smo da će naša sve veća globalna skala, vodeće tržišno inovacije i poverenje dodatno produbiti odnose s našim klijentima i podstaći stabilan rast u Severnoj Americi i izvan nje.“

**O Yellow.ai**
Sa sedištem u San Mateu, Yellow.ai je globalni lider u konverzacijskoj AI, pružajući autonomna, ljudska iskustva za kupce i zaposlene kako bi ubrzao rast preduzeća. Verujemo da su pamtljivi razgovori srž svakog značajnog angažovanja brenda. Više od 1000 preduzeća, uključujući Sony, Domino’s, Hyundai, Sephoru, Waste Connections, Ferrellgas i Randstad, poverava našu generativnu AI naprednu, no-code platformu Dynamic Automation Platform (DAP).

Proprietarni AI Softver – DynamicNLP™ na DAP platformi, osnažuje nas da svake godine obavljamo 12 milijardi razgovora na 35+ kanala na više od 135 jezika. Strastveni smo u pružanju konverzacijskih iskustava putem naših dinamičnih AI agenata kako bi preduzeća postigla veće zadovoljstvo klijenata i angažovanost zaposlenih. Nedavno smo priznati kao izazivač u 2023 Gartner® Magic Quadrantu™ za Enterprise Conversational AI Platforme, a podružnice širom šest zemalja uložile su više od 102 miliona dolara u našu kompaniju.

Za dodatne informacije
Anujaa Singh PR & Communications, Yellow.ai [email protected]
Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2061481/4001457/Yellow_ai_Logo_Logo.jpg
IZVOR