Некатегоризовано

Allvision i Woolpert se udružuju kako bi unaprijedili geoprostorne tehnologije veštačke inteligencije

Summary

U skladu sa strategijskim sporazumom, kompanije Woolpert i Allvision se udružuju kako bi unapredile mogućnosti veštačke inteligencije u geoprostonim tehnologijama. Ovim sporazumom se kombinuju tehnologije veštačke inteligencije, mašinskog učenja i dubokog učenja Allvision-a sa ekspertizom Woolpert-a u prikupljanju i obradi […]

Allvision i Woolpert se udružuju kako bi unaprijedili geoprostorne tehnologije veštačke inteligencije

U skladu sa strategijskim sporazumom, kompanije Woolpert i Allvision se udružuju kako bi unapredile mogućnosti veštačke inteligencije u geoprostonim tehnologijama. Ovim sporazumom se kombinuju tehnologije veštačke inteligencije, mašinskog učenja i dubokog učenja Allvision-a sa ekspertizom Woolpert-a u prikupljanju i obradi podataka putem lidara i slikanja, kako bi se razvile nove i unapređene geoprostorne rešenja za klijente širom sveta.

Ovim sporazumom se kombinuju tehnologije veštačke inteligencije Allvision-a sa ekspertizom Woolpert-a.

Pod ovim sporazumom, Woolpert dobija ekskluzivna prava na Allvision-ovu specijalnu tehnologiju veštačke inteligencije za obradu podataka putem lidara i slikanja za specifična tržišta. Ovo će nadopuniti Woolpert-ove patente za tehnologije lidara visoke rezolucije za topografske i batimetrijske podatke i njihov program za mašinsko učenje koji koristi tehnologije veštačke inteligencije, algoritme i radne procese za proizvodnju geoprostornih podataka i uvida.

Ova saradnja koristi terestrijalne, vazdušne i hidrografsko lidar podatke i mogućnosti slikanja koje Woolpert poseduje, zajedno sa Allvision-ovim tehnologijama veštačke inteligencije i mašinskog učenja kako bi podržala procenu, inventarisanje i upravljanje prirodnim infrastrukturama i građenim okruženjem.

Tim bivših Allvision članova, uključujući osnivače Aarona Morrisa i Ryana Frenza, pridružio se Woolpert-u kako bi razvili rešenja prilagođena klijentima putem ovih integrisanih geoprostornih tehnologija. Sam Elmer Bol, takođe osnivač Allvision-a, će nastaviti da vodi Allvision u isporuci mapiranja imovine putem veštačke inteligencije, dok će Woolpert i dalje sarađivati sa Allvision-om na različitim projektima mobilnih lidara.

FAQ:
1. Koji su ciljevi ovog sporazuma?
Cilj ovog sporazuma je kombinovanje tehnologija veštačke inteligencije Allvision-a i ekspertize Woolpert-a u prikupljanju i obradi podataka putem lidara i slikanja kako bi se razvila nova i unapređena geoprostorna rešenja za klijente širom sveta.

2. Šta dobija Woolpert u okviru ovog sporazuma?
Woolpert dobija ekskluzivna prava na Allvision-ovu specijalnu tehnologiju veštačke inteligencije za obradu podataka putem lidara i slikanja za specifična tržišta. Ovo će nadopuniti Woolpert-ove patente za tehnologije lidara visoke rezolucije za topografske i batimetrijske podatke i njihov program za mašinsko učenje koji koristi tehnologiju veštačke inteligencije, algoritme i radne procese za proizvodnju geoprostornih podataka i uvida.

3. Kakvu podršku pruža ova saradnja u proceni i upravljanju prirodnim infrastrukturama i građenim okruženjem?
Ova saradnja kombinuje tehnologije lidara i slikanja Woolpert-a sa tehnologijama veštačke inteligencije i mašinskog učenja Allvision-a kako bi podržala procenu, inventarisanje i upravljanje prirodnim infrastrukturama i građenim okruženjem.

4. Ko se pridružio Woolpert-u iz Allvision-a?
Tim bivših Allvision članova, uključujući osnivače Aarona Morrisa i Ryana Frenza, pridružio se Woolpert-u kako bi razvili rešenja prilagođena klijentima putem integrisanih geoprostornih tehnologija. Sam Elmer Bol, takođe osnivač Allvision-a, će nastaviti da vodi Allvision u isporuci mapiranja imovine putem veštačke inteligencije, dok će Woolpert i dalje sarađivati sa Allvision-om na različitim projektima mobilnih lidara.