Некатегоризовано

Wipro i Nvidia partneri za ubrzanje napretka veštačke inteligencije u zdravstvu

Summary

Wipro Ltd. i Nvidia Corp. najavili su svoju saradnju u cilju pomaganja kompanijama iz sektora zdravstva da ubrzaju usvajanje generativne veštačke inteligencije putem strategija, proizvoda i usluga zasnovanih na veštačkoj inteligenciji. Ova saradnja omogućiće četvrtoj najvećoj IT kompaniji u Indiji […]

Wipro i Nvidia partneri za ubrzanje napretka veštačke inteligencije u zdravstvu

Wipro Ltd. i Nvidia Corp. najavili su svoju saradnju u cilju pomaganja kompanijama iz sektora zdravstva da ubrzaju usvajanje generativne veštačke inteligencije putem strategija, proizvoda i usluga zasnovanih na veštačkoj inteligenciji. Ova saradnja omogućiće četvrtoj najvećoj IT kompaniji u Indiji da iskoristi Nvidia AI Enterprise softver za proizvodnju veštačke inteligencije u okviru postojećeg portfolija rešenja u oblasti zdravstva, uključujući Affordable Care Act, Medicare i Medicaid, kako bi unapredila iskustvo članova, povećala broj osiguranika i podržala procese zahteva za naknadu, prema dokumentima dostavljenim berzi.

Korišćenjem Nvidia AI Enterprise, organizacije iz sektora zdravstva će doživeti povećanu produktivnost, dublje razumevanje članova i unapređene operativne efikasnosti, navodi se u saopštenju. Umesto citata, možemo reći da će ova saradnja omogućiti Wiprou da razvija, surazvija i implementira prilagođene modele za veštačku inteligenciju u oblasti govora, prevođenja i drugih jezičkih modela.

Kako je rekao Nagendra Bandaru, predsednik i upravni partner u Wipro Enterprise Futuring: „Radujemo se stvaranju rešenja specifičnih za zdravstvo, koja će omogućiti novu eru inovacija i transformaciju poslovanja vođenu veštačkom inteligencijom.“

Ova saradnja između Wiproa i Nvidia takođe će omogućiti razvoj, su-razvoj i implementaciju prilagođenih modela za veštačku inteligenciju u oblasti govora, prevođenja i drugih velikih jezičkih modela.

FAQ:
Šta je generativna veštačka inteligencija?
Generativna veštačka inteligencija je pristup u kojem se koristi mašinsko učenje kako bi sistem mogao da generiše nove podatke ili informacije, umesto samo interpretacije postojećih podataka.

Kako koristi Nvidia AI Enterprise softver?
Nvidia AI Enterprise softver omogućava organizacijama iz sektora zdravstva da primene veštačku inteligenciju na svoje procese i unaprede operativne efikasnosti, produktivnost i razumevanje korisnika.

Koje benefite će kompanije iz sektora zdravstva imati od ove saradnje?
Saradnja između Wiproa i Nvidia omogućiće kompanijama iz sektora zdravstva da poboljšaju iskustvo svojih članova, povećaju prijavu na osiguranje i podrže postupak zahteva za naknadu putem korišćenja veštačke inteligencije. Takođe će im omogućiti da razvijaju prilagođene modele za veštačku inteligenciju u oblasti govora, prevođenja i drugih jezičkih modela.