Некатегоризовано

RingCentral announces the availability of RingCX: A Success Story

Summary

Sve do trenutka kada je RingCentral najavio novu kontakt centar uslugu, istoimeni kontakt centar, RingCX, bio je u kontrolisanom režimu. Međutim, ova nedelja donosi dobre vesti za sve zainteresovane korisnike jer je RingCX sada dostupan širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade […]

RingCentral announces the availability of RingCX: A Success Story

Sve do trenutka kada je RingCentral najavio novu kontakt centar uslugu, istoimeni kontakt centar, RingCX, bio je u kontrolisanom režimu. Međutim, ova nedelja donosi dobre vesti za sve zainteresovane korisnike jer je RingCX sada dostupan širom Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i Ujedinjenog Kraljevstva, dok će Francuska i Nemačka dobiti priliku da ga iskoriste krajem novembra 2023. godine.

RingCentral je nedavno proglasio kompanijski partnerstvo sa jednom Fortune 500 kompanijom koja je kupila preko 25.000 MVP i 1.000 RingCX licenci kako bi rešila kritične unutrašnje komunikacijske probleme svojih zaposlenih. Ova vest potvrđuje da je RingCX već privukao značajan broj korisnika, njih oko 50, koji su prepoznali vrednost ove nove usluge.

Da bismo saznali više o uspehu RingCX-a, razgovarali smo sa Danitom Belcher, potpredsednicom prodaje za globalne kontakt centre u kompaniji RingCentral. Belcher je otkrila da su sve poslovne prilike koje su se otvorile za RingCX došle od novih korisnika koji ranije nisu bili zadovoljni uslugom RingCentral Contact Center. Interesantno je da su ovi korisnici shvatili vrednost koju RingCX donosi i odlučili se za njegovu implementaciju.

Jedan od ključnih faktora koji objašnjavaju uspeh RingCX-a je njegova izuzetno konkurentna cena. Naime, RingCX nudi glasovne i video pozive, kao i 20+ digitalnih kanala po ceni od $65 po agentu mesečno. U poređenju sa drugim sličnim rešenjima na tržištu, RingCX je ne samo jeftiniji, već pruža više funkcionalnosti. Osim toga, RingCX uključuje neograničene domaće dolazne i odlazne minute telefonskih poziva.

Još jedan faktor koji doprinosi uspehu RingCX-a je njegova AI tehnologija. Korisnici su oduševljeni AI funkcionalnostima koje RingCX pruža, uključujući post-call transkripciju razgovora, beleške i rezime poziva. Ove funkcije dobijaju se uz agent licencu, bez ikakvih dodatnih troškova. Ovakva impresivna isporuka AI tehnologije u agent desktopu učinila je da mnogi budući korisnici očarano reaguju na mogućnosti koje RingCX ima da ponudi.

RingCentral ima značajnu podršku partnera u prodaji RingCX-a što je još jedan izvor uspeha ove usluge. Partneri su, zapravo, odigrali ključnu ulogu u prodaji RingCX-a, što je neuobičajeno za nešto što se još uvek nalazi u kontrolisanom režimu. Od partnera je stigao veliki broj novih korisnika RingCX-a zahvaljujući svesti i obuci koju im je RingCentral pružio. Sve to ukazuje na svetlu budućnost RingCX-a jer postoji ogroman potencijal za rast i uspeh u ovom sektoru.

FAQ

Šta je RingCX?

RingCX je nova nativna CCaaS usluga koju je 2023. godine predstavio RingCentral. Ona omogućava efikasnu internu komunikaciju zaposlenih, pri čemu kombinuje funkcije RingCentral MVP i RingCX.

Koje su prednosti korišćenja RingCX?

RingCX je veoma povoljno rešenje koje pruža glasovne i video pozive, kao i 20+ digitalnih kanala po ceni od $65 po agentu mesečno. Takođe, RingCX uključuje neograničene domaće dolazne i odlazne minute telefonskih poziva. Njegova AI tehnologija obezbeđuje post-call transkripciju razgovora, beleške i rezime poziva.

Kako je RingCX postigao uspeh?

RingCX je privukao mnogo korisnika zahvaljujući svojoj konkuretnoj ceni i naprednim funkcionalnostima koje pruža. Takođe, podrška partnera u prodaji je igrala ključnu ulogu u širenju usluge i privlačenju novih korisnika.

Gde je RingCX dostupan?

RingCX je sada dostupan u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Ujedinjenom Kraljevstvu, dok će Francuska i Nemačka dobiti priliku da ga iskoriste krajem novembra 2023. godine.