Некатегоризовано

WhatsApp uvodi AI četbotove za poboljšanje interakcije

Summary

WhatsApp je nedavno najavio uvođenje AI četbotova u svojoj najnovijoj beta verziji aplikacije, što će značajno poboljšati način interakcije sa ovom popularnom platformom. Ova novina je prvi put predstavljena na nedavnoj Meta Connect 2023 konferenciji i već je primećena u […]

WhatsApp uvodi AI četbotove za poboljšanje interakcije

WhatsApp je nedavno najavio uvođenje AI četbotova u svojoj najnovijoj beta verziji aplikacije, što će značajno poboljšati način interakcije sa ovom popularnom platformom. Ova novina je prvi put predstavljena na nedavnoj Meta Connect 2023 konferenciji i već je primećena u verziji 2.23.24.26 dostupnoj putem Google Play Beta programa.

Izgleda da se najveća promena odnosi na novu prečicu koja je dodata u kartici Razgovori. Ova prečica, smeštena iznad ikone za novi razgovor, omogućava korisnicima brz pristup AI-pokretanim četovima, bez potrebe da pretražuju listu kontakata. Cilj ove promene je da se obezbedi brža i efikasnija komunikacija, štedeći korisnicima vreme i napor.

Iako je ova funkcija trenutno dostupna samo ograničenom broju beta testera, očekuje se da će uskoro biti lansirana i za širu publiku. Pored uvođenja AI četbotova, WhatsApp takođe radi na drugim beta funkcijama, kao što je tajni kod za pristup zaključanim razgovorima i alternativni profili, koji će omogućiti korisnicima da razdvoje poslovnu i ličnu komunikaciju.

Ovi dodaci će pružiti dodatne mogućnosti prilagođavanja WhatsApp-a individualnim potrebama korisnika i unaprediti njihovo iskustvo korišćenja ove popularne aplikacije.

Da li će AI četbotovi zamijeniti ljudske osobe za podršku korisnicima?
Ne, AI četbotovi će dodati novu dimenziju interakciji sa aplikacijom, pružajući korisnicima brži i efikasniji način komunikacije. Ljudski tim za podršku će i dalje biti dostupan za složenije zahteve korisnika.

Koliko dugo će trajati beta testiranje novih funkcija?
Trajanje beta testiranja može varirati i zavisi od povratnih informacija korisnika i ispravljanja eventualnih grešaka ili nedostataka. Po završetku beta testiranja, funkcije će biti lansirane za širu publiku.

Da li će nova prečica biti dostupna na svim uređajima?
Kada nova funkcija bude dostupna za sve korisnike, očekuje se da će biti podržana na svim uređajima koji podržavaju najnoviju verziju WhatsApp aplikacije.