Некатегоризовано

Animirani biografski film o Edit Pjaf koristeći veštačku inteligenciju

Summary

Warner Music Group (WMG) objavio je da započinje rad na animiranom biografskom filmu o legendarnoj francuskoj pevačici Edit Pjaf. Film, nazvan jednostavno „Edit“, koristit će naprednu tehnologiju veštačke inteligencije (AI) za rekreiranje njenog glasa i izgleda, više od 60 godina […]

Animirani biografski film o Edit Pjaf koristeći veštačku inteligenciju

Warner Music Group (WMG) objavio je da započinje rad na animiranom biografskom filmu o legendarnoj francuskoj pevačici Edit Pjaf. Film, nazvan jednostavno „Edit“, koristit će naprednu tehnologiju veštačke inteligencije (AI) za rekreiranje njenog glasa i izgleda, više od 60 godina nakon njene smrti. Priča će se fokusirati na njen život u Njujorku i Parizu, od 1920-ih do 1960-ih.

Neki ljubitelji filma izrazili su negativne stavove prema ovom projektu zbog korišćenja veštačke inteligencije. Međutim, ovaj film ima potencijal da pruži novi pogled na život i nasleđe Edit Pjaf. Tačno je da smo imali odličan film o njoj pre 16 godina, ali „Edit“ će koristiti najnovija dostignuća u animaciji i tehnologiji kako bi oživeo njenu priču za mlađu generaciju.

FAQ:
P: Kakva je reakcija ljudi na ovu najavu filma?
O: Reakcije su podeljene, sa negativnim stavovima koji se uglavnom odnose na korišćenje veštačke inteligencije i smatranje ovog filma suvišnim.

P: Koji je cilj filma „Edit“?
O: Cilj filma je da prenese priču o Edit Pjaf u moderni vek, koristeći najnoviju tehnologiju animacije i tehnike.

P: Da li je ovo prvi put da se koristi veštačka inteligencija u filmu?
O: Ne, veštačka inteligencija je već korišćena u nekim drugim filmovima, ali „Edit“ će upotrebiti tu tehnologiju na potpuno nov način kako bi oživeo Edit Pjaf.

P: Ko će raditi na ovom projektu?
O: Warner Music Group i producentska kuća Seriousli Happi su zaduženi za produkciju filma, dok je scenarij napisan u saradnji Džuli Veli i Džils Marlik.

P: Kako će veštačka inteligencija rekreirati glas i sliku Edit Pjaf?
O: Da bi rekreirala glas i sliku pevačice, veštačka inteligencija je trenirana korišćenjem arhivskih snimaka i fotografija Edit Pjaf.

P: Kada možemo očekivati premijeru filma?
O: Trenutno nema informacija o tačnom datumu premijere filma, ali pratite nas da biste bili u toku sa najnovijim vestima i ažuriranjima.