Некатегоризовано

3 AI alata koja će poboljšati vašu produktivnost na poslu

Summary

1. Bing Chat Bing Chat je neverovatan alat koji vam omogućava da na jednom mestu pristupite različitim mogućnostima veštačke inteligencije. Ono što Bing Chat izdvaja od ostalih alata je to što je besplatan i nudi funkcionalnosti koje vam mogu uštedeti […]

3 AI alata koja će poboljšati vašu produktivnost na poslu

1. Bing Chat

Bing Chat je neverovatan alat koji vam omogućava da na jednom mestu pristupite različitim mogućnostima veštačke inteligencije. Ono što Bing Chat izdvaja od ostalih alata je to što je besplatan i nudi funkcionalnosti koje vam mogu uštedeti dosta vremena. Kada mi treba odgovor na neko pitanje, umesto da koristim Google, koristim Bing Chat. Umesto da se suočavam sa gomilom rezultata kao kod Google pretrage, dobijam jednostavan odgovor koji direktno adresa moje pitanje. Dodatna prednost Bing Chata je što uključuje izvore informacija uz odgovor, što mi omogućava da proverim informacije i saznam više o temi. Takođe, Bing Chat je odličan za pretragu specifičnih izvora i omogućava mi lakšu navigaciju kroz rezultate pretrage.

2. Canva Pro

Canva Pro je fantastičan alat za grafički dizajn koji sadrži mnoštvo funkcionalnosti koje vam mogu olakšati stvaranje vizuelnog sadržaja. Jedan od mojih omiljenih alata u Canva Pro je AI alat za brisanje pozadine. Ovaj alat je neverovatno koristan jer omogućava brzo i tačno uklanjanje pozadine sa slika. Takođe, Canva Pro nudi i druge alate za uređivanje i dizajn, kao što su Magic Design, Magic Switch, Magic Expand i drugi, koji automatizuju mnoge zadatke u procesu dizajna. Jeftin i pristupačan, Canva Pro je alat koji će vam biti od koristi ako se bavite vizuelnim dizajnom.

3. Otter.ai

Otter.ai je alat za transkripciju koji će vam uštedeti mnogo vremena. Bilo da snimate predavanja, sastanke ili intervjuje, Otter.ai može automatski transkribovati zvučni snimak u tekstualni format. Ovaj alat čak obezbeđuje i oznake govornika i vremenske oznake, što je dodatna pogodnost. Kao novinar, često koristim Otter.ai za transkripciju intervjua i sastanaka, što mi značajno ubrzava radni proces.

Ovi AI alati su samo nekoliko primera kako veštačka inteligencija može olakšati rad i poboljšati produktivnost na poslu. Sa sve većim napretkom tehnologije, očekujemo da će AI alati postati još napredniji i da će njihova primena postati sveprisutna.

FAQ

Koliko košta Canva Pro?

Canva Pro košta 120 dolara godišnje i pruža besplatni probni period.

Da li je Bing Chat besplatan?

Da, Bing Chat je besplatan alat.

Da li je Otter.ai precizan u transkripciji?

Otter.ai pruža razumnu preciznost u transkripciji, ali može se javiti određene greške.