Некатегоризовано

Strider Technologies i Scale AI sklapaju strateško partnerstvo za podršku federalnim agencijama

Summary

Bezbednost i zaštita nacionalnih interesa postaju sve važnija tema za federalne agencije u Sjedinjenim Američkim Državama. U cilju pružanja podrške ovim agencijama u njihovim misijama, Strider Technologies, Inc. („Strider“) i Scale AI („Scale“) objavili su danas strateško partnerstvo. Cilj partnerstva […]

Strider Technologies i Scale AI sklapaju strateško partnerstvo za podršku federalnim agencijama

Bezbednost i zaštita nacionalnih interesa postaju sve važnija tema za federalne agencije u Sjedinjenim Američkim Državama. U cilju pružanja podrške ovim agencijama u njihovim misijama, Strider Technologies, Inc. („Strider“) i Scale AI („Scale“) objavili su danas strateško partnerstvo.

Cilj partnerstva je da se federalnim agencijama omogući pristup jedinstvenim podacima i tehnologijama veštačke inteligencije (AI) kako bi identifikovali, kontekstualizovali i reagovali na važne ekonomske i nacionalne bezbednosne probleme u Sjedinjenim Američkim Državama.

Strider će omogućiti pristup svom velikom broju javnih podataka prikupljenih iz preko 10 milijardi dokumenata iz višejezičnih izvora. Ovi podaci će biti integrisani u Donovan, AI platformu za donošenje odluka koju je razvio Scale. Donovan će omogućiti operaterima, analitičarima i donosiocima odluka u javnom sektoru da razumeju, planiraju i deluju u roku od minuta umesto nedelja. Cilj ovog partnerstva je pružanje dodatnih podataka kako bi se bolje razumela pretnja izazvana državno sponzorisanim rizicima širom sveta od strateških protivnika.

Kombinacija Striderovih javnih podataka i Scaleovih AI tehnologija omogućiće federalnim agencijama pristup milijardama dokumenata putem platforme spremne za upotrebu. Ovi podaci će omogućiti identifikaciju, evaluaciju i odgovor na kritične pretnje nacionalnoj bezbednosti.

Partnerski odnos između Strider Technologies i Scale AI ima za cilj isporuku kritičnih informacija organizacijama kako bi ostvarile bolje rezultate u svom delovanju. Ova saradnja je prirodan spoj dve kompanije koje dele istu viziju.

FAQ:
Q: Koje podatke će Strider i Scale AI omogućiti federalnim agencijama?
A: Strider će omogućiti pristup svojoj kolekciji podataka od preko 10 milijardi dokumenata iz višejezičnih izvora, dok će Scale AI pružiti AI platformu za donošenje odluka.

Q: Kako će federalne agencije koristiti ove podatke?
A: Federalne agencije će koristiti ove podatke kako bi identifikovale, evaluirale i odgovorile na kritične pretnje nacionalnoj bezbednosti.

Q: Koje su prednosti ovog partnerstva?
A: Ovo partnerstvo omogućava federalnim agencijama pristup velikom broju podataka i AI tehnologijama kako bi bolje razumeli i reagovali na ekonomske i nacionalne bezbednosne probleme.