Некатегоризовано

Stable Audio: Pionir u polju veštačke inteligencije predstavlja inovativni proizvod

Summary

Stability AI nedavno je predstavio revolucionarni proizvod nazvan Stable Audio. Ovaj inovativni alat koristi tehnike generativne veštačke inteligencije za kreiranje visokokvalitetne muzike i zvučnih efekata koji se mogu koristiti u različitim aplikacijama. Stabilni Audio pruža korisnicima jednostavan pristup svojim impresivnim […]

Stable Audio: Pionir u polju veštačke inteligencije predstavlja inovativni proizvod

Stability AI nedavno je predstavio revolucionarni proizvod nazvan Stable Audio. Ovaj inovativni alat koristi tehnike generativne veštačke inteligencije za kreiranje visokokvalitetne muzike i zvučnih efekata koji se mogu koristiti u različitim aplikacijama. Stabilni Audio pruža korisnicima jednostavan pristup svojim impresivnim mogućnostima putem intuitivnog veb interfejsa.

Jedna od izuzetnih karakteristika Stabilnog Audia je korišćenje latentne difuzije, sofisticirane arhitekture koja omogućava korisnicima da prilagode sadržaj i dužinu generisanog audio zapisa. Ovaj nivo kontrole je neviđen u proizvodima generisanim veštačkom inteligencijom u muzici i postavlja novi standard u smislu kvaliteta i svestranosti.

Model veštačke inteligencije koji se koristi u Stabilnom Audiu je treniran korišćenjem muzike i metapodataka sa AudioSparx, poznate muzičke biblioteke. Ova saradnja kombinuje velike resurse AudioSparxa sa najnaprednijom tehnologijom Stability AI, rezultirajući AI proizvodom koji može generisati visokokvalitetnu muziku i zvučne efekte na osnovu različitih ulaza.

Stabilni Audio nudi besplatnu verziju koja omogućava korisnicima da generišu i preuzmu zapise duže do 20 sekundi. Za korisnike koji zahtevaju šire mogućnosti, dostupna je „Pro“ pretplata koja omogućava generisanje zapisa dužine do 90 sekundi pogodnih za komercijalnu upotrebu. Ova fleksibilna cena odgovara širokom spektru korisnika, od hobista do profesionalnih muzičara i dizajnera zvuka.

Stabilni Audio, omogućavajući stvaranje zvuka, služi kao dragocena platforma za muzičare i umetnike zvuka da prošire svoje kreativne horizonte. Pomoću veštačke inteligencije, korisnici mogu lako generisati novi sadržaj pružajući opisne tekstualne upute, a AI model će generisati audio zapise na osnovu tih uputa. Ova funkcionalnost je posebno korisna za muzičare koji žele da kreiraju jedinstvene uzorke za svoje kompozicije.

Stabilni Audio predstavlja značajan napredak u oblasti generisanja muzike i zvuka uz pomoć veštačke inteligencije. Njegov korisnički interfejs koji je jednostavan za korišćenje, partnerstvo sa AudioSparx-om i korišćenje latentne difuzije tehnologije čine ga izuzetnim proizvodom u rapidno se razvijajućem pejzažu generisanja muzike uz pomoć veštačke inteligencije.