Некатегоризовано

Saifr Dobitnik Nagrade RegTech Insight A-Team Grupe USA 2023

Summary

BOSTON, 17. novembra 2023. godine – Saifr®, poslovna jedinica za tehnologiju regulative (RegTech) koja pomaže profesionalcima u finansijskim uslugama da umanje rizik za brend, regulativu i reputaciju u javnim komunikacijama, osvojio je nagradu RegTech Insight za Najbolje AI rešenje za […]

Saifr Dobitnik Nagrade RegTech Insight A-Team Grupe USA 2023

BOSTON, 17. novembra 2023. godine – Saifr®, poslovna jedinica za tehnologiju regulative (RegTech) koja pomaže profesionalcima u finansijskim uslugama da umanje rizik za brend, regulativu i reputaciju u javnim komunikacijama, osvojio je nagradu RegTech Insight za Najbolje AI rešenje za regulativnu usaglašenost.

„Hrabre odluke za dodelu nagrada RegTech Insight A-Team Grupe za Ameriku 2023. godine prepoznaju kompanije koje pružaju RegTech rešenja koja su uspešno unapredila sposobnost firmi da reaguju na sve složenije regulatorne zahteve u globalnoj finansijskoj industriji“, rekla je Angela Vilbrahem, izvršni direktor A-Team Grupe i domaćin treće godišnje dodele nagrada RegTech Insight za Ameriku 2023. „Svaka čestitka ide Saifru na osvajanju nagrade za Najbolje AI rešenje za regulativnu usaglašenost.“

Pobeda Saifra prepoznaje njegove jedinstveno čvrste AI modele koji su omogućeni decenijama stručno potvrđenih podataka specifičnih za industriju. Saifrov vlastiti leksikon, prirodnojezičko procesiranje (NLP) i modeli računarske vizije predstavljaju više od 20 godina rada hiljada stručnjaka za marketing i usklađenost iz različitih sektora finansijskih usluga. Sa ovim podacima, Saifr koristi računarsko-lingvističke i transformer bazirane tehnike koje koriste nadzirano i nenadzirano mašinsko učenje kako bi označili potencijalni rizik za usaglašenost i brend u javnim komunikacijama finansijskih usluga. Kao rezultat, Saifrova rešenja pomažu klijentima da stvaraju usaglašeniji sadržaj do 10 puta brže i smanje trenje između timova.

„Saifr je dokaz potencijala AI tehnologije da pomogne u revolucionalizaciji regulatorne industrije i zaštiti i firmi i potrošača“, rekao je Val Herard, izvršni direktor i suosnivač Saifra. „Ponosni smo što smo dobili ovo priznanje, što je signal naše sposobnosti da pružamo delotvorne i pouzdane uvide klijentima.“

Saifr je sa zadovoljstvom prihvatio ovo priznanje na svečanosti dodele nagrada na RegTech Summitu u Njujorku.

FAQ

Šta je RegTech?
RegTech (Regulatory Technology) je oblast koja se bavi primenom tehnologije kako bi se finansijskim institucijama pomoglo u usaglašavanju sa regulatornim zahtevima.

Kako Saifr koristi veštačku inteligenciju?
Saifr koristi veštačku inteligenciju, odnosno AI (Artificial Intelligence) modele, za otkrivanje potencijalnih rizika za usaglašenost i brend u javnim komunikacijama finansijskih usluga.

Kako Saifr pomaže klijentima?
Saifr pomaže klijentima da stvaraju usaglašeniji sadržaj do 10 puta brže i smanje trenje između timova uz pomoć svojih AI rešenja.

Ko je osmislio Saifr?
Saifr je poslovna jedinica koju je inkubirao Fidelity Labs, studio za digitalne inovacije Fidelity Investments-a.

Kako mogu saznati više o Saifru?
Za više informacija o Saifru posetite njihovu zvaničnu veb stranicu: [dodajte link sajta kompanije]