Некатегоризовано

Novi sporazum GE HealthCare i CodaMetrix o distribuciji CMX Automate™ rešenja za kodiranje u zdravstvu

Summary

BOSTON, 21. novembra 2023. / PRNewswire / – CodaMetrix je objavio strateški sporazum o distribuciji sa GE HealthCare kako bi omogućio korisnicima GE HealthCare-a upotrebu CMX Automate ™ rešenja za autonomno kodiranje zasnovanog na veštačkoj inteligenciji (AI). Ovaj sporazum će […]

Novi sporazum GE HealthCare i CodaMetrix o distribuciji CMX Automate™ rešenja za kodiranje u zdravstvu

BOSTON, 21. novembra 2023. / PRNewswire / – CodaMetrix je objavio strateški sporazum o distribuciji sa GE HealthCare kako bi omogućio korisnicima GE HealthCare-a upotrebu CMX Automate ™ rešenja za autonomno kodiranje zasnovanog na veštačkoj inteligenciji (AI). Ovaj sporazum će omogućiti korisnicima GE HealthCare-a da brzo iskoriste prednosti CMX Automate rešenja koje koristi AI za autonomno kodiranje kako bi unapredili kvalitet i efikasnost kodiranja. CMX Automate je prepoznat od strane KLAS Research-a kao broj 1 u kategoriji „Smanjenje troškova lečenja“.

Na štandu GE HealthCare-a broj 7326 na godišnjem sastanku Radiološkog društva Severne Amerike (RSNA) 2023, biće prikazano kako se CMX Automate uklapa u digitalni ekosistem GE HealthCare-a. CodaMetrix će takođe izvoditi demonstracije proizvoda uživo na štandu broj 6146 na RSNA.

Rešenje CodaMetrix će biti dostavljeno putem digitalne platforme GE HealthCare-a, koja standardizuje arhitekturu integracije i nudi sigurno, vendor-neutralno okruženje koje agregira fragmentirane zdravstvene podatke i omogućava osnovne aplikacijske usluge. Dodavanje CodaMetrix-a odražava posvećenost GE HealthCare-a pružanju rešenja zasnovanih na veštačkoj inteligenciji korisnicima, koja se bave izazovima kritičnim za zdravstvene provajdere danas.

CMX Automate™ od CodaMetrix kombinuje mašinsko učenje (ML), duboko učenje i obradu prirodnih jezika (NLP) kako bi automatski, precizno i autonomno preveo kliničke beleške u fakturacione i dijagnostičke kodove kako bi se osiguralo konzistentno predstavljanje jedinstvene i potpune epizode lečenja u obradi potraživanja, istovremeno smanjujući ljudski kodirajući radni teret.

Iskorišćavanjem moći autonomnog kodiranja zasnovanog na AI, zdravstveni provajderi mogu smanjiti troškove, poboljšati tačnost i povećati efikasnost tokom ciklusa prihoda. Danas vodeće organizacije za pružanje zdravstvenih usluga, uključujući Mass General Brigham, University of Colorado Medicine, Yale Medicine i Henry Ford Health Systems, već su primetile značajno smanjenje odbijenih potraživanja (60%) i uštede na troškovima kodiranja (50%) kao rezultat usvajanja CMX Automate.

„Počastvani smo što sarađujemo sa GE HealthCare. Ova saradnja odražava našu misiju u CodaMetrix-u da visokokvalitetno, konzistentno kodiranje bude pristupačno i pouzdano putem inteligentne primene veštačke inteligencije i automatizacije“, rekao je Hamid Tabatabaie, predsednik i izvršni direktor u Kompaniji CodaMetrix. „Radujemo se što sada još više provajdera pružamo mogućnost pristupa CMX Automate u vreme kada nedostatak radne snage kodera i sagorevanje lekara dostižu najviši nivo. Vrsta kliničke specifičnosti koju pruža naša platforma CMX Automate ključna je za optimizaciju procesa upravljanja ciklusom prihoda, ali takođe ima potencijal da podrži donošenje kliničkih odluka i istraživanje zasnovano na podacima tokom vremena.“

Da biste postavili vreme za susret na RSNA i saznali više o partnerstvu između GE Healthcare-a i CodaMetrix-a, posetite: http://bit.ly/3G5ZyLb.

FAQ

Koje su prednosti CMX Automate™ rešenja za kodiranje?

CMX Automate™ rešenje koristi veštačku inteligenciju kako bi automatski prevelo kliničke beleške u fakturacione i dijagnostičke kodove, osiguravajući konzistentno predstavljanje jedinstvene i potpune epizode lečenja. Ovo rešenje može smanjiti troškove, poboljšati tačnost i povećati efikasnost tokom ciklusa prihoda za provajdere zdravstvenih usluga.

Koje su prednosti saradnje između GE HealthCare-a i CodaMetrix-a?

Saradnja između GE HealthCare-a i CodaMetrix-a omogućava korisnicima GE HealthCare-a da iskoriste prednosti CMX Automate™ rešenja za autonomno kodiranje, koje koristi veštačku inteligenciju kako bi unapredilo kvalitet i efikasnost kodiranja. Ova saradnja odražava posvećenost GE HealthCare-a pružanju rešenja zasnovanih na veštačkoj inteligenciji koja se bave izazovima u oblasti zdravstva.

Koja zdravstvena ustanova je prepoznala rezultate CMX Automate™ rešenja?

Vodeće organizacije za pružanje zdravstvenih usluga, uključujući Mass General Brigham, University of Colorado Medicine, Yale Medicine i Henry Ford Health Systems, već su primetile značajno smanjenje odbijenih potraživanja (60%) i uštede na troškovima kodiranja (50%) kao rezultat usvajanja CMX Automate rešenja.