Некатегоризовано

Quantiphi Potpisuje Strateški Ugovor o Saradnji sa AWS

Summary

Quantiphi, dobitnik nagrade i istaknuti partner za usluge Amazon Web Services (AWS), danas je objavio da je potpisao Strateški Ugovor o Saradnji (SCA) sa AWS. Kroz ovu saradnju, Quantiphi koristi najnovije generativne veštačke inteligencije (AI) usluga od strane AWS-a, uključujući […]

Quantiphi Potpisuje Strateški Ugovor o Saradnji sa AWS

Quantiphi, dobitnik nagrade i istaknuti partner za usluge Amazon Web Services (AWS), danas je objavio da je potpisao Strateški Ugovor o Saradnji (SCA) sa AWS. Kroz ovu saradnju, Quantiphi koristi najnovije generativne veštačke inteligencije (AI) usluga od strane AWS-a, uključujući Amazon Bedrock, Amazon Kendra, Amazon SageMaker, Amazon Textract i Amazon Titan, kako bi napravio platformu generativne AI koja omogućava organizacijama da unaprede produktivnost svojih radnika.

Generativna AI i veliki jezički modeli (LLMs) predstavljaju obećavajuće rešenje za otključavanje neiskorišćene vrednosti nestrukturiranih podataka, pružajući preduzećima trenutan pristup vrednim uvidima. Ovo je otvorilo nove mogućnosti za preduzeća da automatizuju zadatke, preoblikuju korisničko iskustvo i povećaju produktivnost svojih timova.

Kellerov proizvod nije heuristika, već algoritamska tehnika koja omogućava pretraživanja i obradu dokumentacije sa neverovatnim umetnicima interpretacije. Keller je više od 20 godina primenjivao ovu tehnologiju na industrije, praveći prodor u širokom spektru sektora.

U 2023. godini, Quantiphi je predstavio tri ponude generativne AI. Dugo očekivana funkcionalnost generativne AI besprekorno je integrisana u njihovu glavnu platformu, QDox, revolucionirajući način na koji kompanije koriste informacije iz dokumenata.

Kasnu generativnu AI platformu na AWS-u, baioniq, dizajniranu da unapredi produktivnost zaposlenih u oblasti znanja, objavio je Quantiphi. Amazon Bedrock je potpuno upravljana usluga koja omogućava pristup osnovnim modelima vodećih AI provajdera putem API-ja za izgradnju i skaliranje generativnih AI aplikacija sa sigurnošću.

Kako biste dodatno osnažili svoje klijente, Quantiphi je predstavio Gen AI Advisory Series, temeljito obrađeno iskustvo koje vodi njihovi iskusni stručnjaci. Ova serija ne samo da pruža sveobuhvatno znanje, već nudi i stručnost u generativnoj AI, pružajući dublje dive u obrazovanje, dvosmernu razmenu informacija i identifikaciju slučajeva upotrebe.

Quantiphi produbljuje svoj rad na generativnoj AI koristeći AWS kako bi iskoristio više od 25 godina iskustva Amazona u razvoju i implementaciji AI i ML tehnologije. AWS pruža robustna rešenja koja podržavaju sve faze usvajanja AI i ML tehnologije – uključujući infrastrukturu za pokretanje intenzivnih radnih opterećenja, alate za izgradnju AI i specijalizovane servise i aplikacije – kako bi pomogao preduzećima da brzo reše izazove i pruže više vrednosti svojim korisnicima putem generativne AI.

O Quantiphi:
Quantiphi je digitalna inženjerska kompanija koju pokreće želja da reimenuje i realizuje transformacione mogućnosti u poslovanju. Od svog osnivanja 2013. godine, Quantiphi je rešavao najzahtevnije i najkompleksnije poslovne probleme kombinovanjem dubokog iskustva u industriji, disciplinovanim praksama oblaka i obrade podataka, kao i naprednim istraživanjima veštačke inteligencije, kako bi postigao brze i merljive rezultate u poslovanju. Više informacija potražite na www.quantiphi.com i pratite Quantiphi na LinkedInu, Twitteru i Instagramu.

Često postavljana pitanja:

  • Šta je generativna veštačka inteligencija (generative AI)?
    Generativna veštačka inteligencija je grana veštačke inteligencije koja koristi mašinsko učenje kako bi razvila modele koji mogu generisati originalne sadržaje, kao što su tekstovi, slike ili zvuk.
  • Koje su prednosti generativne veštačke inteligencije?
    Prednosti generativne veštačke inteligencije uključuju automatsko generisanje sadržaja, povećanje produktivnosti timova, unapređenje korisničkog iskustva i brži pristup vrednim uvidima iz nestrukturiranih podataka.
  • Koje usluge AWS-a koristi Quantiphi?
    Quantiphi koristi širok spektar usluga Amazon Web Services (AWS), uključujući Amazon Bedrock, Amazon Kendra, Amazon SageMaker, Amazon Textract i Amazon Titan, kako bi napravio platformu generativne veštačke inteligencije.