Некатегоризовано

Novi AI asistent ProGPT donosi priliku farmaceutskim timovima da unaprede svoje istraživanje i razvijaju uvide putem chat iskustva

Summary

SIDNEJ, 20. novembar 2023. – Prospection, pionir u oblasti pacijentno usmerene inteligencije, danas je najavio dostupnost Prospection AI platforme za samoposluživanje pacijentno usmerene inteligencije (PCI). Cilj ove platforme je da uštedi vreme i novac komercijalnim organizacijama u oblasti farmaceutike, otključavajući […]

Novi AI asistent ProGPT donosi priliku farmaceutskim timovima da unaprede svoje istraživanje i razvijaju uvide putem chat iskustva

SIDNEJ, 20. novembar 2023. – Prospection, pionir u oblasti pacijentno usmerene inteligencije, danas je najavio dostupnost Prospection AI platforme za samoposluživanje pacijentno usmerene inteligencije (PCI). Cilj ove platforme je da uštedi vreme i novac komercijalnim organizacijama u oblasti farmaceutike, otključavajući uvide u celokupno putovanje pacijenta kako bi se postigao puni tržišni potencijal (care-and-share). Prospection AI je prvi proizvod kompanije Prospection koji u sebi sadrži veštačku inteligenciju (AI), sa ProGPT-om, nagrađivanim ChatGPT-asistentom, koji pomaže da se pojednostavi i proširi upotreba stvarnih podataka u planiranju brendova i donošenju komercijalnih odluka.

Novinar je napravio intervju sa Danielom Westom, izvršnim direktorom kompanije Prospection. West izjavljuje: „Prospection AI predstavlja novu eru za Prospection i dopunjuje inovacioni put kojim idu naši klijenti iz farmaceutske industrije. Danas smo uzbuđeni što pružamo ProGPT asistent prvi put u ruke komercijalnim liderima, menadžerima brendova i poslovnim analitičarima da unaprede svoje rutinske analitičke aktivnosti i ubrzaju svoju sposobnost za istraživanje i razvijanje uvida. U 2024. godini, intenzivno razvijamo upotrebu generativne veštačke inteligencije kako bismo unapredili vrednosni predlog Prospection AI, uključujući i napredovanje ProGPT-a u smislu dubinskog razumevanja poslovnih pokretača, olakšavanje nijansiranog testiranja hipoteza, modernizovanje uvida o performansama portfolija i još mnogo toga.“

Prospection AI je specijalno dizajniran kao PCI centralna platforma za timove brendova, timove za analitiku i poslovne izvršne direktore, pružajući svakome ono što mu je potrebno, kada mu je potrebno. Na ovaj način, Prospection AI unapređuje komercijalnu fluenciju podataka i dostupnost uvida kako bi se postiglo jedinstveno razumevanje care-and-share-a širom farmaceutskih organizacija.

Izvor: Business Wire

FAQ

  • Šta je Prospection AI? Prospection AI je platforma za samoposluživanje pacijentno usmerene inteligencije (PCI), koja omogućava farmaceutskim timovima da unaprede svoje istraživanje i razvijaju uvide putem chat iskustva.
  • Koja je svrha Prospection AI platforme? Svrha platforme je da uštedi vreme i novac komercijalnim organizacijama u oblasti farmaceutike, otključavajući uvide u celokupno putovanje pacijenta kako bi se postigao puni tržišni potencijal (care-and-share).
  • Šta je ProGPT? ProGPT je nagrađivani ChatGPT-asistent baziran na veštačkoj inteligenciji (AI) koji se ugrađuje u Prospection AI platformu kako bi pomogao u pojednostavljivanju i proširivanju upotrebe stvarnih podataka u planiranju brendova i komercijalnom donošenju odluka.
  • Kako Prospection AI unapređuje komercijalnu fluenciju podataka? Prospection AI pruža centralnu platformu za celokupne interfunkcionalne timove koji podržavaju komercijalizaciju leka, ubrzavajući uvide za timove brendova, oslobađajući vreme i napor za timove za analitiku i pomažući liderima da ostvare punu vrednost svog ulaganja u podatke o pacijentima.