Некатегоризовано

Prodigal koristi OpenAI GPT-3.5 za poboljšanje svog AI Intent Engine

Summary

Prodigal, kompanija za veštačku inteligenciju (AI) u sektoru potrošačkih finansija, koristi OpenAI GPT-3.5 kako bi unapredila svoj patentirani AI Intent Engine. Korišćenjem mogućnosti finog podešavanja GPT-3.5, Prodigal je uspeo da kreira prilagođene modele i primeni ih u svojim AI rešenjima. […]

Prodigal koristi OpenAI GPT-3.5 za poboljšanje svog AI Intent Engine

Prodigal, kompanija za veštačku inteligenciju (AI) u sektoru potrošačkih finansija, koristi OpenAI GPT-3.5 kako bi unapredila svoj patentirani AI Intent Engine. Korišćenjem mogućnosti finog podešavanja GPT-3.5, Prodigal je uspeo da kreira prilagođene modele i primeni ih u svojim AI rešenjima.

Mogućnost finog podešavanja GPT-3.5 omogućila je Prodigalu da unapredi svoje postojeće modele i pruži poboljšane rezultate svojim korisnicima. Tim za veštačku inteligenciju kompanije, sa iskustvom u radu sa velikim jezičkim modelima kao što su XGBoost klasifikatori, BERT bazirani modeli i LLaMA 2, sada je integrisao GPT-3.5 u svoj registar.

Kombinacija Prodigalovih patentiranih podataka i tehnologije OpenAI predstavlja moćnu kombinaciju. Trening velikih jezičkih modela sa opsežnim prilagođenim podacima omogućio je Prodigalu da izgradi skup rešenja prilagođenih specifično za potrošačke finansije. To omogućava njihovim korisnicima da izvuku nove uvide iz ogromne količine interakcija sa korisnicima koje se događaju svakodnevno.

Inicialno, tim Prodigala je bio zabrinut zbog nemogućnosti treniranja GPT-3.5 na prilagođenim podacima. Međutim, sa uvođenjem mogućnosti finog podešavanja, te zabrinutosti su ublažene. Tim je otkrio da GPT-3.5 sa finim podešavanjem može biti čak i bolji od GPT-4, sa izuzetnom brzinom treniranja na patentiranim podacima Prodigala.

Primena modela sa finim podešavanjem u industriji potrošačkih finansija ima potencijal da koristi kako korisnicima, tako i kompanijama. Prodigal veruje da se transformišuće promene mogu desiti u industriji koja se snažno oslanja na radne procese zasnovane na predlošcima. Integracija generativne veštačke inteligencije i velikih jezičkih modela omogućava personalizovano korisničko iskustvo u neviđenim razmerama.

Primarni fokus Prodigala je razvoj aplikacija koje pružaju korisne uvide u potrošačke finansije zajmodavcima. Kompanija je vođena stalnom evolucijom tehnologije i mogućnostima koje ona pruža. Usvajanje GPT-3.5 sa finim podešavanjem je samo jedan primer kako Prodigal povezuje patentirane podatke i napredne AI tehnike kako bi unapredio svoje proizvode i pružio vrednost svojim korisnicima.