Некатегоризовано

Pomoću veštačke inteligencije, Forward predstavlja svoje CarePodove za samouslužnu dijagnostiku zdravlja

Summary

Primarna zdravstvena institucija Forward je ovog puta predstavila svoj najnoviji proizvod – CarePodove koji koriste veštačku inteligenciju za testiranje i dijagnostiku zdravstvenih stanja. Ova kompanija je osnovana 2016. godine i pruža usluge primarne zdravstvene nege putem tehnologije. Takođe, Forward je […]

Pomoću veštačke inteligencije, Forward predstavlja svoje CarePodove za samouslužnu dijagnostiku zdravlja

Primarna zdravstvena institucija Forward je ovog puta predstavila svoj najnoviji proizvod – CarePodove koji koriste veštačku inteligenciju za testiranje i dijagnostiku zdravstvenih stanja. Ova kompanija je osnovana 2016. godine i pruža usluge primarne zdravstvene nege putem tehnologije. Takođe, Forward je dobio investiciju od 100 miliona dolara u sedmom krugu finansiranja od kompanija Khosla Ventures, Founders Fund i Softbank. Prema informacijama objavljenim u The Information-u, ova investicija uključuje vlasničko finansiranje veće od 50 miliona dolara, kao i finansiranje duga.

Forward takođe ima podršku „AI zvezda“ – bivšeg izvršnog direktora Googlea Erica Schmidta, Johna Giannandrea, potpredsednika za veštačku inteligenciju Apple-a, Demisa Hasabisa, suosnivača DeepMinda i Mustafe Sulejmana, suosnivača DeepMinda i Inflection AI. Ova startup kompanija je dosad uspela da prikupi 657 miliona dolara finansiranja, prema Tech Crunch-u.

CarePodovi će biti postavljeni u tržne centre, teretane i kancelarije u području San Franciska, Njujorka, Čikaga i Filadelfije. Plan Forward-a je da do 2024. godine duplira svoju prisutnost na tržištu.

Ovi CarePodovi se odlikuju tehnologijom skeniranja tela kako bi se omogućila precizna i brza dijagnostika. Korišćenjem senzora, laboratorijskih testova i merenja vitalnih znakova, CarePodovi omogućavaju kontinuirano praćenje napretka, identifikaciju rizika od bolesti i pružanje zdravstvenih procena. Takođe, ovi moduli mogu obaviti rutinsku analizu krvi i testiranje na COVID-19.

Članstvo u Forward-u počinje od 99 dolara mesečno. CarePodovi koriste medicinska istraživanja i kliničko iskustvo kako bi pružili tačne rezultate i planove nezi. Cilj Forward-a je da koristeći tehnologije omogućavaju pristup zdravstvenoj nezi na svakom koraku.

FAQ:
1. Koje su prednosti korišćenja CarePodova?
CarePodovi omogućavaju brzu i preciznu dijagnostiku zdravlja korisnika, kao i kontinuirano praćenje napretka i identifikaciju rizika od bolesti. Takođe, omogućavaju jednostavan pristup zdravstvenoj nezi na različitim lokacijama.

2. Koje usluge pružaju CarePodovi?
CarePodovi pružaju različite usluge, uključujući skeniranje tela, analizu krvi, testiranje na COVID-19, praćenje mentalnog zdravlja i još mnogo toga.

3. Koliko košta članstvo u Forward-u?
Članstvo u Forward-u počinje od 99 dolara mesečno.

Izvor: [link do izvora]