Некатегоризовано

OSS AI Edge rešenje omogućava prikupljanje signala mobilne veštačke inteligencije

Summary

ESKONDIĆO, Kalifornija, 14. novembar 2023. (GLOBE NEWSWIRE) – One Stop Systems, Inc. (Nasdaq: OSS), lider u oblasti visokih performansi računanja (HPC) za veštačku inteligenciju (AI), mašinsko učenje i obradu senzora na ivici, osvojio je višemilionski program sa Leidos’ Dynetics, pružaoca […]

OSS AI Edge rešenje omogućava prikupljanje signala mobilne veštačke inteligencije

ESKONDIĆO, Kalifornija, 14. novembar 2023. (GLOBE NEWSWIRE) – One Stop Systems, Inc. (Nasdaq: OSS), lider u oblasti visokih performansi računanja (HPC) za veštačku inteligenciju (AI), mašinsko učenje i obradu senzora na ivici, osvojio je višemilionski program sa Leidos’ Dynetics, pružaoca kritičnih rešenja za američku vladu.

U okviru ovog višegodišnjeg programa, OSS će obezbediti svoju patentiranu transportabilnu računarsku i skladišnu tehnologiju namenjenu za naprednu mobilnu aplikaciju prikupljanja signala veštačke inteligencije. Vrednost ovog programa iznosi između 2,5 i 3,5 miliona dolara u naredne tri godine, s početnom nagradom od 500.000 dolara, a ova nagrada je prva koju je OSS dobio od ovog glavnog ugovarača za višegodišnji projekat.

– Ovaj veliki uspeh sa vodećom kompanijom u industriji ističe poverenje koje smo uspostavili sa Leidosom tokom poslednjih nekoliko godina – istakao je Mike Knowles, izvršni direktor OSS-a. – Radujemo se širenju primene tehnologije i integraciji platformi u skladu sa našim strategijama rasta.

Projekat će koristiti jedinstvenu OSS mobilnu tehnologiju koja se sastoji od najnovijeg Gen 5 PCIe SDS-3U servera pokretanog GPU-om, koji pruža dva puta veću propusnost interkonekcije u odnosu na prethodnu generaciju.

OSS Gen 5 PCle® SDS-3U GPU-ubrzani server

OSS SDS-3U pokreću najnoviji AMD EPYC 9004 serija procesora i 16 NVMe skladišnih drajvova – idealna konfiguracija za akviziciju, snimanje i analizu podataka visokom brzinom. Sistem takođe ima prvi serverski jednoprocesorski AMD EPYC platformu koja je projektovana za najzahtevnije uslove na ivici.

SDS-3U sistem može primati, snimati i skladištiti do 480 terabajta sirovih RF signala na visokobrzinske NVMe SSD-ove. NVMe SSD-ovi su sigurno smešteni u skidajuće, enkriptovane drajvove, omogućavajući lako proširivo i prenosivo skladištenje podataka.

Napredne OSS interkonekcije preko Gen 5 PCIe prenose podatke ka procesorima za analizu signala u realnom vremenu uz pomoć najnovijih AI dubokoučnih okvira. Za prenos enormnih količina prikupljenih podataka u oblak, drajvove je moguće prebaciti na SDS servere instalirane u zemaljskim stanicama opremljenim visokosnopolnom internet konekcijom.

OSS SDS-3U-4a Gen 5 rešenje, pogodno za širok spektar komercijalnih, industrijskih i vladih aplikacija, može se naručiti direktno od OSS prodajnih inženjera na [email protected] ili pozivanjem broja +1 (877) 438-2724.

O One Stop Systems-u

One Stop Systems, Inc. (Nasdaq: OSS) je lider u oblasti AI Transportable rešenja za zahtevnu „ivici“. OSS dizajnira i proizvodi računarske i skladištne proizvode visokih performansi koji omogućavaju upotrebu robustne veštačke inteligencije, fuzije senzora i autonomnih sposobnosti bez kompromisa. Ove hardverske i softverske platforme pružaju najnoviju performansu data centara u najtežim i izazovnim aplikacijama, bilo da se koriste na kopnu, moru ili u vazduhu.

OSS proizvodi uključuju robustizirane servere, ubrzivače računara, skladišne nizove flash memorije i softver za ubrzanje skladišta. Ovi posebno kompaktni proizvodi koriste se u raznim industrijama i aplikacijama, uključujući autonomne kamione i poljoprivredu, kao i avione, bespilotne letelice, brodove i vozila u odbrambenoj industriji.

OSS rešenja obuhvataju celokupan AI radni tok, od brze akvizicije podataka do dubokog učenja, obuke i velikih inferencija, i već su ostvarila mnoge industrijske primere u industriji i za industrijske i vlade korisnike.

Kao najbrže rastući segment višemilijarskog tržišta računanja na ivici, AI Transportables zahtevaju – a OSS obezbeđuje – najviši nivo performansi u najizazovnijim okruženjima bez kompromisa.

OSS proizvodi su dostupni direktno ili preko globalnih distributera. Za više informacija posetite www.onestopsystems.com. Takođe možete pratiti OSS na Twitteru, YouTubeu i LinkedInu.

FAQ

Šta je OSS AI Edge rešenje?

OSS AI Edge rešenje je tehnologija koja omogućava prikupljanje signala veštačke inteligencije na pokretnim platformama.

Ko je osvojio multi-milionski program sa Leidos’ Dynetics?

One Stop Systems, Inc. (Nasdaq: OSS) osvojio je multi-milionski program sa Leidos’ Dynetics.

Koja je vrednost ovog programa?

Vrednost ovog programa iznosi između 2,5 i 3,5 miliona dolara u naredne tri godine, s početnom nagradom od 500.000 dolara.

Koja je tehnologija koja će se koristiti u ovom programu?

OSS će obezbediti svoju patentiranu transportabilnu računarsku i skladišnu tehnologiju za naprednu mobilnu aplikaciju prikupljanja signala veštačke inteligencije.

Koje su karakteristike OSS SDS-3U sistema?

OSS SDS-3U sistem je pokretan najnovijim AMD EPYC 9004 serija procesora i 16 NVMe skladišnih drajvova. Ovaj sistem je sposoban za akviziciju, snimanje i skladištenje do 480 terabajta sirovih RF signala na visokobrzinske NVMe SSD-ove.

[Source](https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/df60e5d7-8a1c-4454-9dcb-dddac2739bc3)