Некатегоризовано

Predsednik Vučić odgovara na napade opozicije

Summary

Predsednik Aleksandar Vučić izneo je u emisiji „Hit Tvit“ novo oštro suočavanje sa optužbama opozicije, ovog puta usmerenim ka njegovim saradnicama. Vučić je istakao da je opozicija pokazala frustraciju nakon što je Priština proglašena krivom u Briselu. Odmah nakon toga, […]

Predsednik Vučić odgovara na napade opozicije

Predsednik Aleksandar Vučić izneo je u emisiji „Hit Tvit“ novo oštro suočavanje sa optužbama opozicije, ovog puta usmerenim ka njegovim saradnicama.

Vučić je istakao da je opozicija pokazala frustraciju nakon što je Priština proglašena krivom u Briselu. Odmah nakon toga, počeli su da napadaju njegove saradnice. On je naglasio da ovi napadi dolaze iz istog izvora koji koristi opozicija kako bi sačuvala svoje političke pozicije.

Predsednik je dodao da je njegov tim spreman da se bori protiv ovih neosnovanih napada. On je naglasio da njegove saradnice imaju integritet i stručnost da se suoče sa problemima i situacijama koje se pred njima postavljaju.

Vučić je naglasio važnost čuvanja institucija i integriteta zemlje, kao i borbu protiv dezinformacija i lažnih vesti, koje se godinama šire kako bi se destabilizovala politička situacija. On je ponovio da mu je prioritet da Srbija ostane stabilna i da se ekonomski razvija.

Predsednik je pozvao građane da budu kritični prema informacijama koje dobijaju i da proveravaju njihovu istinitost pre nego što formiraju mišljenje. On je istakao važnost medijske pismenosti i transparentnosti u izveštavanju kako bi se građani pravilno informisali.

Na kraju emisije, Vučić je zaključio da će nastaviti da se suočava sa napadima opozicije, ali da će istrajati u svojim naporima da vodi Srbiju ka prosperitetu i napretku.