Некатегоризовано

Revolutionizing Content Creation with Generative AI by Getty Images

Summary

Dobrodošli u novu eru kreiranja sadržaja! Omnicom je danas objavio novo partnerstvo sa Getty Images koje će im omogućiti raniji pristup Generative AI tehnologiji. Ova nova alatka će spojiti najbolji kreativni sadržaj Getty Images-a sa poslednjom AI tehnologijom kako bi […]

Revolutionizing Content Creation with Generative AI by Getty Images

Dobrodošli u novu eru kreiranja sadržaja! Omnicom je danas objavio novo partnerstvo sa Getty Images koje će im omogućiti raniji pristup Generative AI tehnologiji. Ova nova alatka će spojiti najbolji kreativni sadržaj Getty Images-a sa poslednjom AI tehnologijom kako bi se bezbedno generisao novi sadržaj sa pravnim obezbeđenjem.

Omnicom je integrisao ovu alatku u svoj otvoreni operativni sistem Omni, kao deo svog programa Alfa testiranja. Služeći se podacima iz Omni-ja, timovi agencija će biti u mogućnosti da kreiraju brendirani sadržaj koji pomaže marketarima da postižu bolje rezultate. Takođe, moguće je prilagoditi alatku klijentovim sistemima i pridružiti joj klijentove podatke kako bi se generisali bezbedni sadržaji sa jedinstvenim stilom i jezikom brenda.

„Sa zadovoljstvom smo deo nove Generative AI alatke koju je predstavio Getty Images, a koja će mnogo pomoći našim ljudima u kreiranju i realizaciji ideja na efikasan način,“ izjavio je Paolo Yuvienco, vršilac dužnosti EVP i glavni tehnološki direktor u kompaniji Omnicom. „Getty Images deli našu posvećenost odgovornom korišćenju veštačke inteligencije, što nas čini još više zainteresovanim za novu tehnologiju, posebno zbog kvalitetnog autentičnog sadržaja koji je integriran u alatku. Pružanje bezbedne opcije kako našim ljudima, tako i klijentima, predstavlja pravu promenu igre i jedva čekamo da iskoristimo sve mogućnosti koje ova alatka pruža.“

Generative AI by Getty Images je lansiran u septembru 2023. godine i razvijen je na najnovijoj Edify model arhitekturi, koja je deo NVIDIA Picasso platforme za generativne AI modele u vizuelnom dizajnu. Alatka je trenirana isključivo na Getty Images sadržaju i pruža neograničeno obezbeđenje za komercijalnu upotrebu. Korisnici mogu preuzeti i licencirati bilo koji vizuelni sadržaj koji generišu, podržavajući timove u kompaniji Omnicom da brže pretvaraju ideje u konkretne rezultate.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Šta je Generative AI?

Generative AI (generativna veštačka inteligencija) je tehnologija koja koristi neuronske mreže kako bi generisala novi sadržaj, poput slika, teksta ili zvuka. Ova tehnologija omogućava kreiranje originalnog sadržaja na osnovu već postojećeg materijala.

2. Koje prednosti pruža Generative AI by Getty Images?

Generative AI by Getty Images omogućava kreativnim timovima da bezbedno generišu brendirani sadržaj koji je usklađen sa korporativnim identitetom. Alatka takođe omogućava prilagođavanje sadržaja klijentovim potrebama i specifičnom brend stilu.

Izvorna vest možete pronaći na: www.prnewswire.com.