Некатегоризовано

Šta je novo u svetu veštačke inteligencije? Notion lansirao funkciju Q&A koja olakšava pronalaženje informacija

Summary

Notion, popularni alat za organizaciju i rad sa dokumentima, lansirao je novu funkciju pod nazivom Q&A koja predstavlja svojevrsnog virtuelnog asistenta. CEO kompanije, Ivan Zhao, opisuje Q&A kao sveobuhvatnog eksekutivnog asistenta znanja koji sve zna i može da pronađe informacije […]

Šta je novo u svetu veštačke inteligencije? Notion lansirao funkciju Q&A koja olakšava pronalaženje informacija

Notion, popularni alat za organizaciju i rad sa dokumentima, lansirao je novu funkciju pod nazivom Q&A koja predstavlja svojevrsnog virtuelnog asistenta. CEO kompanije, Ivan Zhao, opisuje Q&A kao sveobuhvatnog eksekutivnog asistenta znanja koji sve zna i može da pronađe informacije za samo nekoliko sekundi.

Ova nova funkcija je dostupna svim korisnicima Notion alata i može se koristiti kako samostalno, tako i u okviru tima. Cena Q&A funkcije iznosi između 8 i 10 dolara po osobi mesečno. Ona predstavlja kombinaciju pretraživačkog motora i chatbota, koja omogućava korisnicima da postavljaju pitanja i dobijaju odgovore vezane za dokumente i sadržaj koji se nalazi u Notion alatu.

Da biste pronašli odgovor na pitanje, dovoljno je da postavite upit koji se odnosi na određenu informaciju. Na primer, ako želite da saznate šifru za Wi-Fi mrežu u vašem kancelarijskom prostoru, samo postavite pitanje „Koja je šifra za Wi-Fi“. Q&A će pretražiti dokumente i pronaći odgovor ukoliko se on nalazi u Notion alatu. Slično tome, možete postavljati pitanja kao što su „Gde se nalaze naši defanzivni šabloni?“, a Q&A će izlistati sve stranice koje sadrže informacije o defanzivnim šablonima.

Notion je napravio poseban napor da obezbedi tačnost informacija pruženih od strane Q&A funkcije. Svi odgovori su povezani sa odgovarajućim stranicama u Notion alatu kako bi se izbeglo davanje netačnih informacija. Na ovaj način, Q&A funkcija pruža korisnicima sigurnost da dobijaju pouzdane informacije.

FAQ

Koliko košta Q&A funkcija?

Cena Q&A funkcije u Notion alatu iznosi između 8 i 10 dolara po osobi mesečno.

Ko može koristiti Q&A funkciju?

Svi korisnici Notion alata, bez obzira da li ga koriste individualno ili u okviru tima, mogu koristiti Q&A funkciju.

Koje vrste informacija mogu se tražiti preko Q&A funkcije?

Q&A funkcija omogućava korisnicima da traže različite vrste informacija u Notion alatu. To mogu biti šifre, dokumenti, šabloni, ili bilo koje druge informacije koje su upisane u Notion dokumente.

Kako se obezbeđuje tačnost informacija dobijenih preko Q&A funkcije?

Svi odgovori koje pruža Q&A funkcija su povezani sa odgovarajućim stranicama u Notion alatu kako bi se izbeglo davanje netačnih informacija.

Da li postoje mogućnosti za proširenje Q&A funkcionalnosti ili povezivanje sa drugim izvorima podataka?

Notion razmatra mogućnosti za povezivanje sa dodatnim izvorima podataka, ali ističe da je to izazovan zadatak.