Некатегоризовано

Sam Altman to Lead Microsoft’s New In-House AI Team

Summary

Nov 20, 2023 – 7.42pm San Francisco | Nakon što je prošlog tjedna izbačen iz svoje startap kompanije OpenAI, Sam Altman će voditi novi tim za veštačku inteligenciju unutar Microsofta, izjavio je ovog ponedeljka Džordž Brukman, član upravnog odbora i […]

Sam Altman to Lead Microsoft’s New In-House AI Team

Nov 20, 2023 – 7.42pm

San Francisco | Nakon što je prošlog tjedna izbačen iz svoje startap kompanije OpenAI, Sam Altman će voditi novi tim za veštačku inteligenciju unutar Microsofta, izjavio je ovog ponedeljka Džordž Brukman, član upravnog odbora i suosnivač OpenAI-a koji je takođe napustio kompaniju prošle nedelje. Brukman će se pridružiti Almanu u Microsoftu, a ceo tim će dobiti neophodne resurse kako bi postigao uspeh, izjavio je Satija Nadele, izvršni direktor kompanije Microsoft, u postu na LinkedInu.

Ova nova saradnja neće uticati na postojeće partnerstvo između Microsofta i OpenAI-a, a Nadele je izrazio sigurnost u sve kreirane proizvode i putanju razvoja. On je takođe rekao da Microsoft ostaje posvećen podršci svojim korisnicima i partnerima.

Ova vest dodatno potvrđuje Microsoftovu posvećenost veštačkoj inteligenciji i razvoju AI tehnologija unutar kompanije. Sam Altman, poznat kao iskusan preduzetnik i stručnjak u oblasti veštačke inteligencije, donosi bogato iskustvo u Microsoft i predvodiće tim stručnjaka u daljem razvoju AI tehnologija.

FAQ:
1. Koji je novi tim koji Sam Altman vodi unutar Microsofta?
Sam Altman će voditi novi tim za veštačku inteligenciju unutar Microsofta.

2. Kako je došlo do saradnje između Microsofta i OpenAI-a?
Saradnja između Microsofta i OpenAI-a ostaje održiva, bez obzira na novu saradnju između Microsofta i Sam Altman-a.

3. Kako će Microsoft podržati nove projekte Sam Altman-a?
Microsoft će pružiti nove resurse timu koji vodi Sam Altman kako bi omogućio uspeh novih projekata.