Некатегоризовано

Novo znanje o liderstvu i tehnologiji za mlade generacije radnika

Summary

CEO kompanije Logically, Joshua Skeens, fokusiran je na mnoge aspekte MSP industrije kao što su sajber bezbednost, transparentnost i briga o svojim zaposlenima. Osim toga, Skeens je takođe usmeren na mlađu radnu snagu, nudeći im mentorsku podršku i koristeći njihov […]

Novo znanje o liderstvu i tehnologiji za mlade generacije radnika

CEO kompanije Logically, Joshua Skeens, fokusiran je na mnoge aspekte MSP industrije kao što su sajber bezbednost, transparentnost i briga o svojim zaposlenima. Osim toga, Skeens je takođe usmeren na mlađu radnu snagu, nudeći im mentorsku podršku i koristeći njihov način rada kako bi pomogao u upravljanju poslovanjem.

Skeens, koji ima 41 godinu, prisustvovao je događaju namenjenom mladim profesionalcima kako bi govorio o liderstvu i mogućnostima za generaciju koja ulazi na tržište rada.
„Dobio sam mnogo povratnih informacija i ljudi me mole da im pomognem kao mentor, što je moja strast. Volim to da radim“, rekao je Skeens. „Takođe je važno razgovarati s njima i postaviti realna očekivanja o svetu rada. Njihov radni etos je ponekad drugačiji od našeg, starijih generacija, i to ne mislim na negativan način. Oni imaju drugačija očekivanja. Žele da znaju qual je njihov uticaj.“

Jedna od stvari na kojima izaziva svoj tim za vođstvo je da pomogne zaposlenima da shvate svoj razlog postojanja.
„Tada počnete da primećujete da su angažovaniji. Srećniji su“, kaže on. „Kada imate angažovanije i srećnije zaposlene, imate i angažovanije i srećnije kupce.“

Skeens veruje da će generacija Z mnogo lakše razumeti tehnologiju jer su s njom odrasli.
„To im olakšava da se brzo prilagode novim stvarima“, kaže on. „Ono što posebno cenim kod njih je to što su toliko privrženi tehnologiji da često dolaze i postavljaju pitanja. Postoji razlika između postavljanja pitanja i sumnje. Volim njihovu sposobnost da dolaze i postavljaju pitanja o načinu na koji radimo stvari. Svo to vreme su odrasli u tehnološkom okruženju, imajući mobilne telefone u rukama, i mnogo puta nam mogu pomoći da pronađemo efikasnije načine rada, procese, procedure i tehnologije koje smo prevideli.“

Pored fokusa na obrazovanje mladih generacija i brigu o zaposlenima, Skeens je takođe posvećen pristupu sajber bezbednosti kompanije Logically, ulozi veštačke inteligencije u tome i pružanju usluga kupcima.

FAQ:

1. Kako Joshua Skeens inspiriše i mentorira mlade radnike?

Jedan od glavnih fokusa Joshua Skeensa jeste podrška i mentorstvo mladim radnicima. On inspiriše mlade ljude da postižu svoje ciljeve i pruža im mentorsku podršku kako bi razvili svoje sposobnosti i bili uspešni u radnom okruženju.

2. Kako generacija Z može doprineti unapređenju tehnologije?

Generacija Z, kao što je istakao Skeens, ima prednost što su odrasli sa tehnologijom i brzo se prilagođavaju novim trendovima. Zahvaljujući tome, oni mogu pružiti nove perspektive i ideje koje mogu pomoći u pronalaženju efikasnijih načina rada, procesa i tehnologija.

3. Kako Logically pristupa sajber bezbednosti?

Kompanija Logically ima pristup sajber bezbednosti kao prioritet. Njihov CEO, Joshua Skeens, veruje u bezbednost kao osnov za uspešno poslovanje. Kompanija primenjuje veštačku inteligenciju i koristi najnovije tehnologije kako bi zaštitila svoje kupce od sajber pretnji.

4. Koji su izazovi sa kojima se Joshua Skeens trenutno suočava?

Joshua Skeens izdvaja uspeh svog poslovanja kao jedan od glavnih izazova. On ističe da je važno da se donesu odluke koje će omogućiti uspeh kompanije, ali istovremeno da se brine o zaposlenima i njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Takođe, Skeens ističe važnost razvijanja kulture u kojoj zaposleni žele da ostanu, ali je otvoren i za podršku zaposlenima koji žele da nastave svoju karijeru na drugom mestu.