Некатегоризовано

ChatGPT Obuka za veštačku inteligenciju od OpenAI za samo $29.99

Summary

Od 24. septembra, možete dobiti paket obuke za veštačku inteligenciju ChatGPT od OpenAI za samo $29.99 umesto $52 – to je ušteda od 42%. Ako ne razumete osnove ChatGPT-a, ova obuka može vam pomoći da se upoznate sa ovom novom […]

ChatGPT Obuka za veštačku inteligenciju od OpenAI za samo $29.99

Od 24. septembra, možete dobiti paket obuke za veštačku inteligenciju ChatGPT od OpenAI za samo $29.99 umesto $52 – to je ušteda od 42%. Ako ne razumete osnove ChatGPT-a, ova obuka može vam pomoći da se upoznate sa ovom novom tehnologijom veštačke inteligencije.

Ovaj paket obuke vam omogućava da proučavate četiri kurseva iz udobnosti svog doma, bez odlaska u učionicu. Svi kursevi su dostupni za samo $29.99, što je manje od $8 po kursu.

Ako ste potpuno novi u ovom svetu, ne brinite, ovaj paket će vam pomoći i sve možete naučiti sa svog uređaja. Obuka počinje kursom ChatGPT za početnike, koji će vam pružiti sve osnove programa od OpenAI. Kroz ovaj kurs koji traje sat vremena, Mike Wheeler, trener Salesforce i ChatGPT-a, će vas voditi kroz upotrebu ChatGPT-a na produktivan način koji može pomoći vašem radnom procesu.

Proširite znanje iz oblasti veštačke inteligencije uz kurs ChatGPT: Veštačka inteligencija koja piše za vas, koji vodi Alex Genadinik. Ovaj kurs će vas naučiti kako da koristite ChatGPT za pisanje social media natpisa, blogova i drugog marketinškog sadržaja. Vaše obrazovanje možete završiti sa dva kursa koje vodi John Elder – Kreiranje ChatGPT A.I. Bota uz pomoć Tkintera i Pythona i Kreiranje ChatGPT A.I. Bota uz pomoć Djangoa i Pythona.

Iskoristite ovu priliku i steknite bolje razumevanje veštačke inteligencije uz ChatGPT obuku od OpenAI. Sada je dostupna za samo $29.99 (redovna cena $52) u ograničenom periodu. Cene podložne promeni.