Некатегоризовано

Genome Perspective: Uniting Human and AI Efforts for Efficient Project Planning

Summary

Klick Health je nedavno objavio novi alat pod nazivom Genome Perspective, koji je prvi alat za veštačku inteligenciju razvijen od strane advertajzing agencije sa ciljem ubrzanja planiranja projekata i povećanja efikasnosti i brzine isporuke klijentima. Genom Perspective koristi GPT-4 tehnologiju […]

Genome Perspective: Uniting Human and AI Efforts for Efficient Project Planning

Klick Health je nedavno objavio novi alat pod nazivom Genome Perspective, koji je prvi alat za veštačku inteligenciju razvijen od strane advertajzing agencije sa ciljem ubrzanja planiranja projekata i povećanja efikasnosti i brzine isporuke klijentima. Genom Perspective koristi GPT-4 tehnologiju i koristi se za kreiranje temeljnih pitanja iz oblasti planiranja projekata, koja su kreirana na osnovu višegodišnjeg iskustva Klickster stručnjaka.

Ovaj alat je jedinstven jer, za razliku od drugih generativnih AI alata koji samo stvaraju novi sadržaj, Genome Perspective je dizajniran da razume postojeći sadržaj i unapredi ga na praktičan način. On omogućava komunikaciju i koordinaciju informacija između članova tima na agenciji kako bi se kreirali sveobuhvatni i multidisciplinarni obimi projekata i projektni zahvati za klijente, i to u mnogo kraćem roku u odnosu na većinu drugih agencija. Trenutno se alat testira sa malom grupom Klickster-a.

FAQ:
1. Kako Genome Perspective pomaže u planiranju projekata?
Genome Perspective koristi veštačku inteligenciju i hierarhijski organizovana pitanja iz baze podataka kako bi omogućio brze i efikasne pregled projekata i povezao informacije između članova tima.

2. Kakva je uloga veštačke inteligencije u ovom alatu?
Veštačka inteligencija u Genome Perspective alatu omogućava razumevanje i unapređivanje postojećeg sadržaja, kao i efikasnu komunikaciju između članova tima.

3. Kako će Genome Perspective unaprediti rad Klick Health agencije?
Genome Perspective će automatizovati ponavljajuće i manje zanimljive zadatke, što će omogućiti članovima tima da se fokusiraju na delove posla koji pružaju najviše vrednosti klijentima.

4. Kakva je istorija Klick Health agencije u razvoju tehnologije?
Klick Health ima bogato iskustvo u razvoju napredne tehnologije kako bi omogućio efikasnije načine rada. Pre dve decenije, agencija je kreirala svoj nagrađivani operativni sistem Genome, koji je bio opisan u bestseler knjizi „DEKODIRANA KOMPANIJA: Upoznajte svoje talente bolje od svojih klijenata“.

5. Kako se Genome Perspective razlikuje od drugih AI alata?
Genome Perspective se razlikuje od drugih alata jer ne samo da generiše novi sadržaj, već i razume postojeći i unapređuje ga na praktičan način, omogućujući efikasnu saradnju između članova tima na agenciji.