Некатегоризовано

InvincibleMeta.AI lansira Web 2.5 – Ekosistem metaversa za nesmetano poslovanje

Summary

InvincibleMeta.AI je lansirala metavers ekosistem pod nazivom Web 2.5, koristeći veštačku inteligenciju i podatke, u skladu sa smernicama indijske centralne banke i propisima vlade. Ova platforma zasnovana na softveru kao usluzi podržana je programskim interfejsom i dizajnirana je da zadovolji […]

InvincibleMeta.AI lansira Web 2.5 – Ekosistem metaversa za nesmetano poslovanje

InvincibleMeta.AI je lansirala metavers ekosistem pod nazivom Web 2.5, koristeći veštačku inteligenciju i podatke, u skladu sa smernicama indijske centralne banke i propisima vlade. Ova platforma zasnovana na softveru kao usluzi podržana je programskim interfejsom i dizajnirana je da zadovolji potrebe preduzeća koja žele da se uključe u metavers. Cilj InvincibleMeta.AI je da ponudi nesmetan prelazak u virtuelne okoline poštujući pravna pravila, izbegavajući istovremeno složenosti i neizvesnosti vezane za kriptovalute.

Kompanija nudi tri proizvoda, VRbank, VRRetail i VRAuto, koji su prilagođeni potrebama bankarskog, maloprodajnog i automobilskog sektora, redom. Platforma Web 2.5 omogućava pristup sadržaju putem desktop računara, mobilnih aplikacija i VR naočara, nudeći trostruki ulazak u metavers i poboljšavajući interakciju između preduzeća i potrošača u virtuelnom svetu.

Pokretač i izvršni direktor kompanije, Ajay Setia, izjavio je da je suočavanje sa izazovima šire adopcije virtualne stvarnosti i kriptovaluta težak zadatak. On je dodao da je budućnost u metaversu i da je postepena tranzicija ka njemu neophodna. „Cilj nam je da metavers učinimo dostupnim i nesmetanim za sve, obezbedivši harmoničnu evoluciju u ovo novo digitalno doba“, rekao je Setia.

Iako se preduzeća trude da uspostave svoje prisustvo u metaversu, postoji niz neizvesnosti u vezi sa tim kako ga efikasno iskoristiti. Prema rečima kompanije, B2B2C platforma ne samo da će identifikovati i uskladiti se sa potrebama preduzeća, već će i privući potrošački saobraćaj putem B2C marketinga. Ovaj pristup uključuje saradnje sa influenserima i kampanje javnih odnosa, u kojima će InvincibleMeta.AI omogućiti ekosistem kako za preduzeća tako i za potrošače.

Često postavljana pitanja (FAQ):

1. Šta je metavers?
Metavers je digitalna stvarnost koja kombinuje fizički i virtuelni svet, omogućavajući korisnicima da se kreću, interaguju i stvaraju sadržaj u virtuelnom prostoru.

2. Kako platforma Web 2.5 omogućava prelazak u metavers?
Platforma Web 2.5 omogućava pristup metaversu putem desktop računara, mobilnih aplikacija i VR naočara, pružajući korisnicima mogućnost da se povežu sa virtuelnim svetom i učešću u njemu.

3. Koje sektore podržava InvincibleMeta.AI?
InvincibleMeta.AI podržava bankarski, maloprodajni i automobilski sektor kroz svoje proizvode VRbank, VRRetail i VRAuto.

izvor: invinciblemeta.ai