Некатегоризовано

Ai Pin – Budućnost interakcije sa tehnologijom

Summary

SAN FRANCISCO, 16. novembra 2023. /PRNewswire/ — Ai Pin, revolucionarni uređaj i softverska platforma kompanije Humane za doba veštačke inteligencije, sada je dostupna za naručivanje u Sjedinjenim Američkim Državama. Ai Pin menja način na koji komuniciramo sa tehnologijom, omogućavajući pristup […]

Ai Pin – Budućnost interakcije sa tehnologijom

SAN FRANCISCO, 16. novembra 2023. /PRNewswire/ — Ai Pin, revolucionarni uređaj i softverska platforma kompanije Humane za doba veštačke inteligencije, sada je dostupna za naručivanje u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ai Pin menja način na koji komuniciramo sa tehnologijom, omogućavajući pristup punoj snazi veštačke inteligencije putem dodira, glasa, gestova i jedinstvenog prikaza na dlanu koji koristi „lasersku mastiljicu“. Neka od mogućnosti Ai Pin-a uključuju korišćenje prirodnog jezika za superbrzu pretragu interneta, otkrivanje i sećanje pomoću Ai Mikrofona, razmenu poruka pomoću veštačke inteligencije, simultano prevođenje jezika i muzičko iskustvo Vođeno veštačkom inteligencijom.

Ai Pin je telefon, kontekstualni računar i softverska platforma za veštačku inteligenciju u jednom uređaju. Kako uređaj i platforma evoluiraju sa budućim ažuriranjima koja će redovno donositi nove funkcionalnosti, rastu i mogućnosti koje otključavaju sa sve većim brojem partnera, uključujući Microsoft, OpenAI, Qualcomm Technologies, Inc. i T-Mobile.

Počevši od 699 dolara, kompletan sistem uključuje Ai Pin, kućište za punjenje, punjač, kabl, adapter i dva dodatna prenosiva punjača baterija. Ovaj prenosivi uređaj dolazi u tri boje i ima jedinstveni dvodelni dizajn, sastavljen od glavnog računara i dodatnog punjača baterije.

Opširni plan pretplate koji uključuje poseban telefonski broj, neograničene razgovore, tekstualne poruke i podatke, skladištenje zabeleženih medija u cloud-u, pretplatu na TIDAL HiFi muziku za nove korisnike, zajedno sa neograničenim AI upitima i pristupom našem stalno rastućem skupu partnera i iskustava na Cosmos-u – operativnom sistemu za doba veštačke inteligencije — sve to za 24 dolara mesečno.

Ai Pin je dostupan za kupovinu na: [LINK].

FAQ:
1. Kako funkcioniše Ai Pin?
Ai Pin omogućava korisnicima da preko dodira, glasa, gestova i laserske projekcije na dlanu koriste veštačku inteligenciju za pretragu interneta, slanje poruka, simultano prevođenje jezika i muzička iskustva vođena veštačkom inteligencijom.

2. Koje su boje dostupne za Ai Pin?
Ai Pin dolazi u tri boje.

3. Koje funkcionalnosti sadrži opširni plan pretplate?
Opširni plan pretplate uključuje poseban telefonski broj, neograničene razgovore, tekstualne poruke i podatke, skladištenje medija u cloud-u, pretplatu na TIDAL HiFi muziku za nove korisnike, neograničene AI upite i pristup rastućem setu partnera i iskustava na Cosmos-u – operativnom sistemu za doba veštačke inteligencije.

Izvor: Humane Inc.