Некатегоризовано

Neophodnost ubrzanja usvajanja veštačke inteligencije u Hong Kongu

Summary

Stručnjaci su na jednom seminaru kojeg je organizovala kompanija Aurora Mobile Limited naglasili potrebu da Hong Kong ubrza usvajanje veštačke inteligencije (AI) i preporučili da se počne sa tehnologijom AI Bot. Dr. HON Wendy Hong, član hongkonškog zakonodavnog saveta, istakla […]

Neophodnost ubrzanja usvajanja veštačke inteligencije u Hong Kongu

Stručnjaci su na jednom seminaru kojeg je organizovala kompanija Aurora Mobile Limited naglasili potrebu da Hong Kong ubrza usvajanje veštačke inteligencije (AI) i preporučili da se počne sa tehnologijom AI Bot. Dr. HON Wendy Hong, član hongkonškog zakonodavnog saveta, istakla je važnost uvođenja veštačke inteligencije u svakodnevne rutine poslovnih profesionalaca u Hong Kongu kako bi se grad uspostavio kao centar usvajanja veštačke inteligencije u regionu Azija-Pacifik.

Član zakonodavnog saveta, HON Duncan Chiu, takođe je naglasio efikasnost integracije jedinstvenih podataka i znanja sa AI alatima kao što je ChatGPT. On je predložio korišćenje tehnologije AI Bot kao način da se kompanijama omogući da iskoriste moć veštačke inteligencije, čineći je prijateljskom za korisnike i dostupnom svima.

Profesor Sun Dong, sekretar za inovacije, tehnologiju i industriju, istakao je ulogu vlade u podršci obrazovanju, istraživanju i primeni AI tehnologija. On je prepoznao da veštačka inteligencija ima potencijal da transformiše poslovne modele i unapredi ekonomsku konkurentnost.

CEO kompanije Aurora Mobile, Chris Luo, naglasio je potrebu da kompanije u Hong Kongu uvedu AI Bote visokog kvaliteta kako bi automatizovale komunikaciju, obradu podataka i stvorile nove proizvode i tržišta. U tu svrhu, Aurora Mobile je predstavila GPTBots, prvu platformu za kreiranje AI Bota u regionu Azija-Pacifik, koja omogućava korisnicima bez programerskog iskustva da izgrade i implementiraju AI Bote prilagođene specifičnim potrebama njihovog poslovanja.

Tony Leung, savetnik u odboru GPTBots.AI, objasnio je da je GPTBots sveobuhvatna platforma za čet-botove koja koristi privatno ubrizgavanje podataka i kontinuirano usavršavanje. Dizajnirana je da zameni čet-botove zasnovane na pravilima, nudeći poboljšano korisničko iskustvo i efikasnost u troškovima. GPTBots se lako integriše sa postojećim aplikacijama i radnim tokovima, čineći ga vrednim alatom u različitim industrijama.

Kompanije iz različitih sektora poput investiranja, računovodstva, obrazovanja, logistike, osiguranja, komunikacija, pisanja, prava i e-trgovine su delile pozitivna iskustva i rezultate tokom prvih probnih korišćenja GPTBots. Učesnici su opisali GPTBots kao „pomaknuća igre“ koje omogućavaju brže usvajanje veštačke inteligencije.

Jasno je da Hong Kong mora da omogući korišćenje tehnologije AI Bot kako bi ubrzao usvajanje veštačke inteligencije i ostao konkurentan u brzo promenljivom tehnološkom pejzažu.

Više informacija o GPTBots možete pronaći na www.gptbots.ai.