Некатегоризовано

Duck Creek Technologies i Microsoft: Revolucionarni razvoj industrije osiguranja

Summary

Duck Creek Technologies, pružalac rešenja za imovinu i odgovornost, predstavio je inovativnu inicijativu u saradnji sa kompanijom Microsoft, koja ima cilj da osiguravajuće kompanije osnaže i omoguće im lakšu primenu procesa i brži izlazak na tržište uz pomoć generativne veštačke […]

Duck Creek Technologies i Microsoft: Revolucionarni razvoj industrije osiguranja

Duck Creek Technologies, pružalac rešenja za imovinu i odgovornost, predstavio je inovativnu inicijativu u saradnji sa kompanijom Microsoft, koja ima cilj da osiguravajuće kompanije osnaže i omoguće im lakšu primenu procesa i brži izlazak na tržište uz pomoć generativne veštačke inteligencije (AI). Duck Creek-ova platforma se gradi na sistemu Microsoft Azure, tehnologiji koja omogućava iskorišćavanje snage Azure OpenAI servisa.

Ovo dolazi u vreme kada velike jezičke modele (LLM) koristeći AI, menjaju pejzaž tehnologije.

Prema Duck Creek-u, ovo predstavlja „značajan korak napred“ u sektoru osiguranja, jer može promeniti i uticati na različite načine na koje osiguravajuće kompanije posluju i angažuju se sa svojim klijentima.
Spajanjem Duck Creek-ovog znanja u rešenjima za osiguranje sa naprednim sposobnostima kompanije Microsoft, ova kolaboracija ima za cilj stvaranje agilnije budućnosti za ceo sektor osiguranja.

Generativna AI je zaista transformativna tehnologija, i naši cenjeni klijenti će nemerljivo imati koristi od njenih moćnih mogućnosti kako nastavljamo da modernizujemo industriju osiguranja. Naš cilj je osnažiti osiguravajuće kompanije da inoviraju proizvode brže i pomognu zaposlenicima uz pomoć AI alata,“ izjavio je Majk Džekovski, izvršni direktor Duck Creek Technologies.

Ovo označava sledeće poglavlje u evoluciji dugogodišnjeg partnerstva, gde smo pioniri u prostoru spajajući vanredne talente kompanije Microsoft i Duck Creek kako bismo razvili napredna tehnološka rešenja za industrije osiguranja imovine i odgovornosti i generalna osiguranja. Pri tome, posvećeni smo vođstvu industrije osiguranja u korišćenju generativne AI tehnologije i rešavanju izazova inovacije sa kojima se osiguravači suočavaju, uz održavanje najviših standarda regulativne usaglašenosti i etičke odgovornosti.

Duck Creek koristi ovu nastupajuću tehnologiju za kreiranje inovativnih rešenja za osiguranje.
Neki od ključnih primera kako kompanija to radi uključuju: Copilot rešenja pokretana skoro realnim podacima omogućavaju osiguravajućim kompanijama da donose informisane odluke i reaguju na promenljive tržišne uslove, kao i unapređenje alata za produktivnost koji poboljšavaju efikasnost kroz celokupnu mrežu osiguranja.

„Duck Creek će nastaviti sa unapređivanjem načina na koji donosi odgovornu AI tehnologiju u industriju osiguranja i omogućava brzionu transformaciju poslovanja ka humanizovanim iskustvima,“ izjavila je Džes Kini, glavna direktorka za proizvod i tehnologiju u kompaniji Duck Creek Technologies.

„Mi konstantno analiziramo kako naša rešenja mogu bolje da se integrišu u operativno okruženje naših klijenata, i posvećeni smo pružanju značajnih rezultata i suočavanju sa važnim poslovnim izazovima. i sustižući potrebe korisnika i prilagođavajući se povratnim informacijama.“

„Inovativne osiguravajuće kompanije žele da brzo iskoriste moć generativne AI kako bi ostvarile merljivu vrednost poslovanja,“ dodao je Bil Borden, CVP za finansijske usluge u Microsoft-u.

„Sa oduševljenjem produbljujemo našu saradnju sa Duck Creek-om kako bismo omogućili nove mogućnosti pokretane generativnom AI tehnologijom i pomogli našim zajedničkim osiguravajućim klijentima da ostvare značajna poboljšanja u produktivnosti zaposlenih, preoblikuju angažovanje korisnika i promene tok inovacije – na siguran i odgovoran način.“

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kako Duck Creek i Microsoft zajedno utiču na industriju osiguranja?

Duck Creek Technologies i Microsoft sarađuju na razvoju generativne veštačke inteligencije (AI) koja će omogućiti osiguravajućim kompanijama bržu primenu procesa i izlazak na tržište. Ova saradnja ima za cilj stvaranje agilnije budućnosti za ceo sektor osiguranja.

Šta je generativna veštačka inteligencija?

Generativna veštačka inteligencija je tehnologija koja je u stanju da stvara nove podatke, uzorke i sadržaje na osnovu postojećih informacija. Ona može biti vrlo korisna u industriji osiguranja jer omogućava inovacije, bržu analizu rizika i efikasnije donošenje odluka.

Kako Duck Creek koristi generativnu veštačku inteligenciju?

Duck Creek koristi generativnu veštačku inteligenciju za razvijanje inovativnih rešenja za industriju osiguranja. Neki od primera uključuju Copilot rešenja koja koriste skoro realne podatke za donošenje odluka i efikasno reagovanje na tržišne uslove, kao i unapređene alate za produktivnost koji poboljšavaju radni proces kroz celokupnu mrežu osiguranja.