Некатегоризовано

Osnovane Globalne Vještačke Inteligencije Office za upravljanje bogatstvom

Summary

Hong Kong, 15. novembar 2023. / PRNewswire / – DL Holdings Group Limited („DL Holdings“ ili „Kompanija“, zajedno sa svojim podružnicama, „Grupa“, Stock Code: 1709.HK) izdao je dobrovoljno saopštenje na Hongkonškoj berzi danas, objavljujući da je Kompanija zvanično pokrenula globalni […]

Osnovane Globalne Vještačke Inteligencije Office za upravljanje bogatstvom

Hong Kong, 15. novembar 2023. / PRNewswire / – DL Holdings Group Limited („DL Holdings“ ili „Kompanija“, zajedno sa svojim podružnicama, „Grupa“, Stock Code: 1709.HK) izdao je dobrovoljno saopštenje na Hongkonškoj berzi danas, objavljujući da je Kompanija zvanično pokrenula globalni vještačku inteligenciju (AI) porodični ured sa godinom priprema, što će ubrzati globalno strateško planiranje upravljanja bogatstvom AI na osnovu postojećeg digitalnog porodičnog ureda.

Sa brzim razvojem i globalnom industrijskom primjenom AI tehnologije u posljednjih nekoliko godina, industrije upravljanja bogatstvom i upravljanja imovinom takođe se suočavaju sa velikim prilikama i izazovima. Tradicionalne metode upravljanja bogatstvom, metode alokacije imovine, logika strukture procjene i, što je najvažnije, potrebe klijenata stalno se mijenjaju i razvijaju na nelinearan način.

Da bi se prilagodili i predvodili budući razvojni trend upravljanja bogatstvom porodičnog ureda, DL Holdings gradi decentralizovanu AI platformu zasnovanu na velikim modelima i velikim podacima, koja će postati osnovna logika i nova arhitektura za budući razvoj porodičnog ureda i industrije upravljanja bogatstvom.

Formiranjem Globalnih Inteligentnih Porodičnih Ureda, DL Holdings želi da donese revoluciju u tradicionalne family office usluge. Upotrebom veštačke inteligencije, sada osobe različitih socijalnih slojeva mogu imati svoje porodične kancelarije, koristeći ih za unapređenje mogućnosti finansijskih ulaganja i ličnog napretka. Bez sumnje, veštačka inteligencija će biti vodilja u budućnosti, a DL Holdings se obavezuje da će svesrdno prihvatiti prilike i izazove koje donosi ova tehnologija.

Često postavljana pitanja (FAQ)

Šta je DL Holdings Group Limited?

DL Holdings Group Limited je investicijska bankarska platforma sa sjedištem u Hong Kongu, koja se fokusira na poslove upravljanja imovinom i finansijske usluge. Njihove usluge obuhvataju trgovanje hartijama od vrijednosti, finansijsko savjetovanje, upravljanje investicionim fondovima, istraživanje investicija, finansijske zajmove i druge finansijske usluge.

Šta su porodični uredi?

Porodični uredi su entiteti koji pružaju visoko personalizirane finansijske i investicijske usluge za bogate porodice. Oni se bave upravljanjem bogatstvom, planiranjem nasljedstva, porezom i ostalim finansijskim pitanjima kako bi pomogli porodicama da održe i povećaju svoje bogatstvo kroz generacije.

Kako veštačka inteligencija utiče na porodične uredi?

Veštačka inteligencija mijenja tradicionalne porodične kancelarije omogućavajući pristup ovim uslugama široj populaciji. Osobe različitih socijalnih statusa mogu imati svoje porodične kancelarije i iskoristiti prednosti veštačke inteligencije za unapređenje svojih finansijskih ulaganja i podizanje svoje životne kvalitete.

Koja je svrha DL Holdings Globalne Vještačke Inteligencije Officea?

DL Holdings Globalni Vještačke Inteligencije Office ima za cilj da promoviše novo usmjerenje rada porodičnih ureda i upravljanja bogatstvom kroz primjenu veštačke inteligencije. Ova platforma koristi velike modele i velike podatke kako bi omogućila personalizirane i efikasne usluge vezane za upravljanje imovinom.