Некатегоризовано

Aya Healthcare akvizirao Winnow AI kako bi ojačao svoje sposobnosti regrutovanja lekara

Summary

Aya Healthcare, digitalna kompanija za zapošljavanje, akvizirala je Winnow AI kako bi ojačala svoje sposobnosti regrutovanja lekara usred istorijskog nedostatka provajdera. Winnow AI je regrutni sistem koji se koristi naučnim podacima kako bi identifikovao prediktivne podudarnosti i veze za svaku […]

Aya Healthcare akvizirao Winnow AI kako bi ojačao svoje sposobnosti regrutovanja lekara

Aya Healthcare, digitalna kompanija za zapošljavanje, akvizirala je Winnow AI kako bi ojačala svoje sposobnosti regrutovanja lekara usred istorijskog nedostatka provajdera. Winnow AI je regrutni sistem koji se koristi naučnim podacima kako bi identifikovao prediktivne podudarnosti i veze za svaku otvorenu poziciju u organizaciji provajdera. Ova startap kompanija koristi veštačku inteligenciju i poslovnu inteligenciju kako bi pomogla organizacijama da pronađu lekare koji su pasivni kandidati i verovatno će se preseliti u njihov region.

Ova akvizicija predstavlja treći poslovni poduhvat Aya Healthcare u poslednjih pet meseci kako bi izgradio svoje AI sposobnosti za zapošljavanje. Prethodno su akvizirali Flexwise Health i Polaris AI, obe kompanije čije tehnologije predviđaju buduće potrebe za zdravstvenim uslugama i regrutaciju osoblja.

Aya Healthcare je digitalna platforma za zapošljavanje sa preko 7.000 zaposlenih širom sveta. Njihov softverski paket uključuje upravljanje dobavljačima, tehnologiju float pool, usluge provajdera i prediktivnu analitiku. Sa akvizicijom Winnow AI, Aya Healthcare će moći da ponudi regrutne platforme kako za aktivne tako i za pasivne lekare.

Winnow AI koristi AI tehnologiju kako bi predvideo koje lekare je verovatno da će promeniti posao i gde će se najverovatnije preseliti. Ove informacije pomažu medicinskim liderima i regruterima da pronađu idealne kandidate i stvore timove provajdera koji su savršeno usklađeni, čime se ubrzava i efikasnije obavlja regrutacija lekara.

Ova akvizicija odražava Aya Healthcare-ovu posvećenost pružanju inovativnih rešenja koja poboljšavaju efikasnost, smanjuju troškove i poboljšavaju pristup zdravstvenoj nezi za zajednice koje služe.

FAQ

Šta je Winnow AI?

Winnow AI je regrutni sistem koji koristi naučne podatke i veštačku inteligenciju kako bi identifikovao prediktivne podudarnosti i veze za otvorene pozicije u zdravstvenim organizacijama.

Šta je Aya Healthcare?

Aya Healthcare je digitalna platforma za zapošljavanje koja pruža sve komponente usluga fokusiranih na zdravstvo, uključujući putujuće medicinske sestre, stalno zaposleno osoblje, privremeno liderstvo, locum tenen i druge nekliničke profesionalce.

Čime se bavi Provider Solutions divizija Aya Healthcare?

Provider Solutions divizija Aya Healthcare omogućava zdravstvenim organizacijama da zapošljavaju locum provajdere i upravljaju regrutacijom i angažovanjem provajdera putem alata koji su deo Aya Connect platforme.