Некатегоризовано

Densitas predstavlja intelliMaven™ – revolucionarno rešenje za kontrolu kvaliteta mamografije

Summary

HALIFAKS, NS, 16. novembar 2023. / PRNewswire / – Densitas®, globalni lider u rešenjima veštačke inteligencije za skrining raka dojke, najavljuje lansiranje intelliMaven™, inovativnog AI rešenja sledeće generacije za mamografiju. Spreman da se prikaže na Godišnjem sastanku Radiološkog društva Severne […]

Densitas predstavlja intelliMaven™ – revolucionarno rešenje za kontrolu kvaliteta mamografije

HALIFAKS, NS, 16. novembar 2023. / PRNewswire / – Densitas®, globalni lider u rešenjima veštačke inteligencije za skrining raka dojke, najavljuje lansiranje intelliMaven™, inovativnog AI rešenja sledeće generacije za mamografiju. Spreman da se prikaže na Godišnjem sastanku Radiološkog društva Severne Amerike (RSNA) 2023, intelliMaven™ ima potencijal da transformiše način isporuke kontrole kvaliteta mamografije i pruži skalabilno i održivo rešenje za linijske ustanove koje se bave mamografijom kako bi ispunile zahteve FDA MQSA EQUIP usaglašenosti i ACR akreditacije.

IntelliMaven™ pojednostavljuje kompleksno tumačenje i analizu podataka. Automatizuje naprednu analitiku, pretvarajući složene obrasce i trendove u jasno razumljiv jezik koji korisnicima omogućava da otključaju puni potencijal svojih podataka. Više od samog tumačenja velike količine podataka, intelliMaven™ nudi dinamičko, podacima vođeno vođenje korisnika, prilagođeno za svakog tehnologa, u kombinaciji sa stručnim savetima, kako bi se osigurao neprekidan razvoj veština u mamografiji.

IntelliMaven™ povećava operativnu efikasnost pretvarajući kompleksne podatke u korisne uvide u sekundama, kako bi umanjio opterećenje pamćenja i sagorevanje. Ovaj AI vođen, objektivan, standardizovan kontinuirani povratni model daje tehnolozima veću odgovornost i autonomiju u njihovim ulogama, što dovodi do smanjenja prekida za radiologe, ali i do povećanja ponosa i zadovoljstva poslom.

Kombinovan sa Densitasovim vodećim proizvodom intelliMammo®, intelliMaven™ promeniće metode za unapređenje kvaliteta mamografije, nudeći pristupačan, održiv i resursno efikasan pristup koji je dostupan svima.

Saznajte kako intelliMaven™ može da transformiše vašu praksu mamografije na štandu RSNA #2605, Južni paviljon. Prednost će imati prethodno zakazane demonstracije, rezervišite svoju na www.densitashealth.com/rsna-2023/

FAQ:
1. Šta je intelliMaven™? IntelliMaven™ je revolucionarno AI rešenje sledeće generacije koje omogućava kontrolu kvaliteta mamografije pomoću sofisticirane analitike i kontinuiranih povratnih informacija.
2. Koje su prednosti korišćenja intelliMaven™? IntelliMaven™ pojednostavljuje interpretaciju podataka, povećava efikasnost rada, smanjuje prekide rada za radiologe i povećava ponos i zadovoljstvo tehnologa.
3. Kako intelliMaven™ može da se primeni? IntelliMaven™ se može primeniti u svim ustanovama koje se bave mamografijom koje žele rešenje za kontrolu kvaliteta koje je skalabilno, održivo i u skladu sa zahtevima FDA i ACR.
4. Gde mogu da saznam više informacija o Densitasovim rešenjima? Više informacija o Densitasovim rešenjima za skrining raka dojke možete pronaći na www.densitashealth.com.