Некатегоризовано

ČISTA AI Tehnologije najavljuju izlazak Dreamscapes Imersive aplikacije za 2024. godinu

Summary

Seattle, Washington – ČISTA AI Technologies Inc. (ČISTA AI), čija 360-stepeni projekcija na zidovima, plafonima i podovima korisnike prenosi u mirne svjetove, priprema se za izlazak Dreamscapes Imersive aplikacije 2024. godine na https://clean-ai.net/, Android, Apple, Oculus i Vision OS. Inovativna […]

ČISTA AI Tehnologije najavljuju izlazak Dreamscapes Imersive aplikacije za 2024. godinu

Seattle, Washington – ČISTA AI Technologies Inc. (ČISTA AI), čija 360-stepeni projekcija na zidovima, plafonima i podovima korisnike prenosi u mirne svjetove, priprema se za izlazak Dreamscapes Imersive aplikacije 2024. godine na https://clean-ai.net/, Android, Apple, Oculus i Vision OS. Inovativna tehnologija omogućava korisnicima opuštanje u mirnom okruženju koje uključuje tropske plaže, džungle, planine, gradove i svemir.

ČISTA AI, osnovana od strane samoprozvane techno frika Nolie MacDonald, inovira 8D zvuk, bilateralnu stimulaciju i vizualizacije kako bi transformisala procese izlječenja pacijenata koji se bore sa PTSP-om i drugim problemima. MacDonald, koja je inspiraciju pronašla u vlastitim iskustvima sa virtuelnom stvarnosti i oporavkom od traume, objašnjava da je ČISTA AI razvila tehnologiju pretvaranja teksta u video sadržaj koja omogućava krajnjim korisnicima da jednostavno opišu svoju preferiranu scenu i zatim bude besprijekorno prebačeni u nju putem Vision OS naočara ili projekcije na ekranu. Tehnologija briše granice između mašte i stvarnosti i omogućava pojedincima da biraju iskustva prilagođena njihovim specifičnim potrebama.

„Naš cilj je koristiti VR i imerzivnu tehnologiju za podršku pacijentima sa PTSP-om i ADHD-om“, objašnjava MacDonald. „Nadamo se da će ova tehnološka otkrića poboljšati mentalno zdravlje i blagostanje tako što će ublažiti fiziološke efekte povezane sa traumom.“

MacDonald i njen tim takođe se pripremaju za lansiranje najnovijeg dostignuća ČISTA AI-ja: biblioteke 8D zvukova, sa kategorijama uključujući Odmor i Opuštanje, Fokus i Rad/Učenje. Svaka zvučna kompozicija će biti lako dostupna bez obzira na to da li slušalac koristi svoj ručak, između časova ili je kod kuće u privatnosti svoje sobe.

„Težimo danu kada će naše VR i zvučne tehnologije biti dostupne svima koji se oporavljaju od mentalnih zdravstvenih problema“, kaže MacDonald. „Previlišno ljudi širom svijeta pati od PTSP-a i efekata traume. ČISTA AI pruža alate kako bi im omogućila da se osjećaju mirnije.“

O ČISTA AI

ČISTA AI, centar za revolucionarna istraživanja veštačke inteligencije, pokreće strast svog tima prema inovacijama i viziju bolje budućnosti. Kroz kombinaciju 8D zvuka, bilateralne stimulacije i vizualizacija, ČISTA AI stvara imerzivna audio/vizuelna iskustva koja angažuju čula u beskrajnom okruženju. Pripremite se za tehnički besprijekoran put u kojem moć imerzije stvara restaurativno i transformišuće okruženje. Da se pridružite ČISTA AI na čelu tehnoloških inovacija i prihvatite vaš unutarnji frik™, molimo posetite veb stranicu kompanije ili kontaktirajte:

Nolie MacDonald, ČISTA AI

+1-206-941-4831

nerdi@čista-ai.net

Instagram: nerdi_nindža

Tik Tok: nerdi_nindža

Linkedin: https://www.linkedin.com/kompanija/čista-ai

FAQ:

Q: Kada će biti izdata Dreamscapes Imersive aplikacija?
A: Dreamscapes Imersive aplikacija će biti izdata 2024. godine.

Q: Koje su mogućnosti koje Dreamscapes Imersive aplikacija pruža?
A: Dreamscapes Imersive aplikacija omogućava korisnicima da se opuste u mirnim okruženjima kao što su tropske plaže, džungle, planine, gradovi i svemir.

Q: Kako ČISTA AI pomaže pacijentima sa PTSP-om i ADHD?
A: ČISTA AI koristi VR i imerzivnu tehnologiju kako bi pružila podršku pacijentima sa PTSP-om i ADHD-om, pomažući im da se osjećaju mirnije i ublaže fiziološke efekte povezane sa traumom.

Q: Koji su planovi ČISTA AI-ja za budućnost?
A: ČISTA AI radi na tome da njihova VR i zvučna tehnologija bude dostupna svima koji se oporavljaju od mentalnih zdravstvenih problema, kako bi im omogućili da se osjećaju bolje i mirnije.