Некатегоризовано

Obeležite Dan programera uz ITAcademy

Summary

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 15. septembra, što vam omogućava da uz popust od preko 850 € i vi […]

Obeležite Dan programera uz ITAcademy

Ove godine razlog za slavlje imaju i svi oni koji tek planiraju da zakorače u uzbudljivi svet programiranja. Na ITAcademy Dan programera obeležava se sve do 15. septembra, što vam omogućava da uz popust od preko 850 € i vi postanete jedan od najplaćenijih stručnjaka današnjice.

Dan programera obeležava se 256. dana u godini jer broj 256 (dva na osmi – 28) označava ukupan broj vrednosti koje se mogu predstaviti osmobitnim bajtovima – broj koji je veoma dobro poznat svim programerima.

Ako želite i vi da saznate zašto je ovaj broj veoma važan, ako želite odličnu zaradu, mogućnost da u svakom trenutku pronađete posao, da radite od kuće ili uživate u brojnim drugim beneficijama kao i programeri – pridružite im se putem ovog linka.

Zahvaljujući programerima, sve je na samo nekoliko klikova od nas – aplikacije poput Instagrama, YouTubea, WhatsAppa, Gmaila i TikToka odavno su postale neizostavan deo naših života, njihovi programi pojednostavili su našu svakodnevicu, a igrice postale najpopularnija zabava.

Uz to, najsavremenije tehnologije iz dana u dan sve više napreduju, tako da je i potražnja za onima koji su spremni da usvoje inovativne veštine sve veća. One koji na vreme počnu sa usvajanjem novih znanja sasvim sigurno očekuje svetla budućnost!

Ukoliko i vi razmišljate o karijeri u IT industriji, dobra vest je ta da potrebna znanja možete usvojiti za nešto manje od 12 meseci uz savremeno školovanje kakvo je ono na ITAcademy. U tom periodu steći ćete sve neophodne praktične veštine uz koje ćete i vi moći da zakoračite u uzbudljivi svet programiranja.

Izaberite oblast koja vas najviše zanima, kao i to da li želite da nastavu pohađate u učionicama ili od kuće. Na ITAcademy možete izabrati neki od 12 programerskih smerova: AI & Python Development, Software Testing and QA, Frontend JavaScript Development, PHP Web Development, Java Development, Software Development, Software Engineering, Microsoft Development, Microsoft Web Apps Development, Microsoft Desktop Apps Development, Android Mobile Development i Microsoft Mobile Apps Development.

Na svim ovim programima možete se opredeliti za nastavu u najsavremenijim učionicama ili za online školovanje uz razvijenu platformu za učenje na daljinu. Predavanja u učionicama zasnovana su na minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao programera.

Ako volite da imate veću slobodu pri učenju ili ne želite da dolazite na nastavu, sva profitabilna znanja i veštine, ali i diplome, možete steći učenjem preko interneta – iz bilo kog grada, bilo koje zemlje, pomoću jedinstvenog ITAcademy Distance Learning Systema. Obuka preko interneta uključuje online lekcije i materijale, live-stream predavanja, video i audio tutorijale, kontakt sa predavačima u stvarnom vremenu, interaktivne testove za proveru znanja… Baš kao da nastavu pohađate u učionici. Dovoljno je samo da imate računar i internet.

Školovanjem na ITAcademy dobijate čitav niz potpuno besplatnih alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. ITAcademy je jedna od retkih škola u regionu koju su najveće svetske IT kompanije i organizacije izabrale za svog partnera. Ova edukativna ustanova izdvaja se po najsavremenijim IT programima usklađenim sa potrebama tržišta i svetskim standardima, kvalitetu predavačkog kadra, primeni najnovije tehnologije i softvera u nastavi, kao i jedinstvenoj metodologiji za brzo sticanje najviše stručnosti koja nosi naziv „Arhitektura saznanja”.

To konkretno znači da polaznici ITAcademy imaju jedinstvenu priliku da znanja stiču koristeći najsavremeniju opremu, najnovije softvere, a za međunarodno priznate IT sertifikate mogu da polažu potpuno besplatno odmah nakon uspešno završenog školovanja.