Некатегоризовано

BuildOps Predstavlja Novu Generaciju Alata za Veće Poslovne Efikasnosti i Produktivnost

Summary

Los Andjeles, 21. novembar 2023. /PRNewswire/ — Kompanija BuildOps, jedini sveobuhvatni softver za upravljanje specifično dizajniran za moderne komercijalne izvođače radova, nedavno je najavila AI za Grane, kolekciju alata koji redefinišu način na koji komercijalni izvođači upravljaju svojim operacijama. BuildOps […]

BuildOps Predstavlja Novu Generaciju Alata za Veće Poslovne Efikasnosti i Produktivnost

Los Andjeles, 21. novembar 2023. /PRNewswire/ — Kompanija BuildOps, jedini sveobuhvatni softver za upravljanje specifično dizajniran za moderne komercijalne izvođače radova, nedavno je najavila AI za Grane, kolekciju alata koji redefinišu način na koji komercijalni izvođači upravljaju svojim operacijama. BuildOps je predstavio svoje najnovije napretke u veštačkoj inteligenciji na prvoj godišnjoj Forge konferenciji.

Sviobuhvatno Rešenje za Povećanje Efikasnosti i Produktivnosti

AI za Grane omogućiće korisnicima BuildOps platforme da prošire svoj posao i maksimiziraju produktivnost sa svojim postojećim timom, automatizacijom ponavljajućih zadataka, otkrivanjem korisnih informacija i povećanjem produktivnosti. Početni set alata će uključivati rezimee faktura, ispravku gramatike i pravopisa, kao i snimanje podataka sa tablica opreme. Alati bazirani na veštačkoj inteligenciji zadržaće prioritet na BuildOps planu proizvoda kako bi omogućili komercijalnim izvođačima da reinvestiraju svoje vreme u strategiju i rast poslovanja.

Revolicionarna Transformacija Poslovnih Operacija

„Naša posvećenost inovacijama i efikasnosti u industriji je snažna“, rekao je CEO BuildOps-a, Alok Chanani. „Sa predstojećim lansiranjem naših najnovijih AI funkcionalnosti za BuildOps platformu, bavićemo se uobičajenim problemima u svakom komercijalnom servisnom radnji – a to je samo početak.“
AI za Grane će transformisati način na koji se kreiraju i uređuju rezimei faktura. Pored poboljšanja rezimea faktura, BuildOps ima za cilj da unapredi kvalitet dokumenata vezanih za korisnike, kao što su izveštaji o poslovima. Konačno, BuildOps radi na smanjenju troškova i vremenskih zahteva za unos podataka sa tablica opreme.“Dizajniranje rešenja koja zaista menjaju živote naših korisnika je srž naše misije“, rekao je stariji direktor za upravljanje proizvodom, Mohit Sinha. „Naše najnovije AI integracije pružaju značajne alate za komercijalne izvođače radova i sa nestrpljenjem nastavljamo da unapređujemo platformu sa AI.“BuildOps će nastaviti da pojednostavljuje operacije u industriji, poboljšava kvalitet dokumentacije i značajno smanjuje vreme i greške u kritičnim zadacima pomoću stalnih unapređenja baziranih na veštačkoj inteligenciji, pružajući revolucionarnu prednost u industriji upravljanja uslugama na terenu.
O kompaniji BuildOpsBuildOps je tehnološka kompanija visokog rasta posvećena pružanju podrške spontanim herojima u industriji. Preuzimamo komercijalne izvođače radova iz sveta papira i održavamo ih u svetu vrhunskih, cloud-based, podataka-baziranih operacija. Pružamo sveobuhvatnu platformu za komercijalne izvođače radova koja omogućava vlasnicima da stvaraju trajne poslove. Saznajte više na BuildOps.com.
Medijske upitiKori Sato[email protected]IZVOR: BuildOps