Некатегоризовано

Autogon AI predstavio no-code platformu za automatizaciju poslovanja i donošenje odluka zasnovanih na podacima

Summary

Autogon AI, kompanija za veštačku inteligenciju (AI) sa sedištem u Africi, danas je najavila lansiranje svoje no-code platforme koja pomaže poslovnim subjektima da automatizuju svoje operacije i donose odluke zasnovane na podacima. Raznostranstvom svojih funkcionalnosti, Autogon može biti korišćen u […]

Autogon AI predstavio no-code platformu za automatizaciju poslovanja i donošenje odluka zasnovanih na podacima

Autogon AI, kompanija za veštačku inteligenciju (AI) sa sedištem u Africi, danas je najavila lansiranje svoje no-code platforme koja pomaže poslovnim subjektima da automatizuju svoje operacije i donose odluke zasnovane na podacima.

Raznostranstvom svojih funkcionalnosti, Autogon može biti korišćen u mnogim industrijskim granama za različite realne primene, kao što su analiza ponašanja korisnika, dijagnoza bolesti, optimizacija ruta dostave, predviđanje prinosa useva, sistem preporuka za vođenje karijere, i mnogo više.

Ova platforma, koja je prilagođena svim korisnicima – kako tehničkim, tako i onima koji nemaju tehničku stručnost, nudi širok spektar alata kao što su modeli predviđanja, generativna AI i računarski vid.

Ebuka Obi, izvršni direktor i osnivač Autogon AI, izjavio je: „Nakon više od godinu dana rada iza scene, sa zadovoljstvom objavljujemo Autogon, koji pomaže poslovnim subjektima da automatizuju svoje operacije i rast.“ Osnivač je inspirisan svojih desetogodišnjim iskustvom u stvaranju tehnoloških proizvoda i gledajući mnoge kompanije kako se bore da pristupe alatima koji im pomažu da donose bolje odluke zasnovane na podacima.

Autogonova AI platforma će pomoći poslovnim subjektima da uštede vreme i novac, poboljšaju efikasnost i omoguće zaposlenima da se fokusiraju na strategijske zadatke.

Kroz Autogon, korisnici mogu brzo kreirati AI modele koristeći funkcije „prevuci i spusti“. Zamislite: kreiranje prilagođenog četbota ili sistema za otkrivanje prevara za manje od 5 minuta. Koristeći Autogon Qore, korisnici mogu izvoditi generaciju i klasifikaciju tekstova-u-slike, konverziju teksta-u-govor i govora-u-tekst, analizu sentimenta (emotivnosti), kloniranje glasa, i još mnogo toga. Četbot vam omogućava postavljanje pitanja o budućnosti, analizu medicinskih slika i mnogo više. Autogonova berza demokratizuje pristup veštačkoj inteligenciji omogućavajući svima da kupuju i prodaju projekte i modele veštačke inteligencije u više od 20 industrija.

Autogon Marketplace omogućava kompanijama da kupe odobrene predizgrađene modele i odmah ih koriste.

Autogon Studio je platforma koja je u beta fazi poslednja tri meseca i koriste je razvijači i rukovodioci iz vodećih afričkih kompanija kao što su Access Bank, Kuda i The Bulb.

„Ovo je samo početak za Autogon“, rekao je Obi. „Imamo robusnu putanju razvoja naše platforme. Kao vodeća afrička AI platforma, Autogon donosi najnovije tehnološke napretke Africi, jer verujemo da je Afrika dom budućnosti veštačke inteligencije.“

Autogonova AI platforma je jednostavna za upotrebu i ne zahteva poznavanje kodiranja. Za više informacija ili besplatnu probnu verziju, posetite https://autogon.ai

FAQs

1. Kako Autogon AI pomaže poslovnim subjektima?

Autogon AI pruža no-code platformu koja omogućava poslovnim subjektima da automatizuju svoje operacije i donose odluke zasnovane na podacima. Ova platforma nudi različite alate kao što su modeli predviđanja, generativna AI i računarski vid koje mogu koristiti kako tehnički, tako i oni koji nemaju tehničku stručnost.

2. Koji su neki od slučajeva korišćenja Autogon AI platforme?

Autogon AI platforma može se primeniti u mnogim industrijskim granama. Neki od slučajeva korišćenja uključuju analizu ponašanja korisnika, dijagnostiku bolesti, optimizaciju ruta dostave, predviđanje prinosa useva, sistem preporuka za vođenje karijere i mnoge druge.

3. Koje su ključne karakteristike Autogon AI platforme?

Ključne karakteristike Autogon AI platforme uključuju jednostavno kreiranje AI modela, laku integraciju u postojeće radne procese, automatizovano donošenje odluka na osnovu podataka i prilagođavanje promenama u realnom vremenu.

4. Ko može koristiti Autogon AI platformu?

Autogon AI platforma je namenjena kako tehničkim profesionalcima, tako i onima koji nemaju tehničku stručnost. Platforma je dizajnirana da bude korisna za sve poslovne subjekte koji žele da automatizuju svoje operacije i donose odluke zasnovane na podacima.