Некатегоризовано

Autodesk Predstavio Novu Generativnu AI Funkcionalnost za Dizajnersku Platformu

Summary

Na prošlonedeljnoj Autodesk University konferenciji u Las Vegasu, kompanija Autodesk predstavila je svoju novu generativnu AI funkcionalnost za svoju Dizajn i Kreiraj platformu. Ova funkcionalnost pruža pomoć i generativne sposobnosti dizajnerima kako bi im pomogla u projektima i unapredila njihov […]

Autodesk Predstavio Novu Generativnu AI Funkcionalnost za Dizajnersku Platformu

Na prošlonedeljnoj Autodesk University konferenciji u Las Vegasu, kompanija Autodesk predstavila je svoju novu generativnu AI funkcionalnost za svoju Dizajn i Kreiraj platformu. Ova funkcionalnost pruža pomoć i generativne sposobnosti dizajnerima kako bi im pomogla u projektima i unapredila njihov radni proces.

Autodesk AI automatizuje ponavljajuće zadatke i minimizira greške, oslobađajući vreme dizajnera za kreativnije poslove. Takođe, kompanija analizira kompleksne podatke projekta i pruža prediktivne uvide.

„Dizajnerima i inženjerima, Autodesk AI je asistent koji smanjuje krivu učenja, povećava produktivnost i ubrzava inovacije“, rekao je izvršni direktor Andrew Anagnost.

Autodesk je firma koja se bavi razvojem softvera za arhitekturu, inženjering, konstrukciju, dizajn proizvoda, proizvodnju, medije i zabavu. Njihov portfolio uključuje Autodesk Platform Servise i tri industrijska oblaka: Forma, Fusion i Flow.

Iako je novi razvoj Autodesk AI pozitivan, vrednost akcija kompanije se suočava sa makroekonomskim pritiscima pre objavljivanja njihovog kvartalnog izveštaja sledeće nedelje.

FAQ:

Šta je Autodesk AI?
Autodesk AI je funkcionalnost kompanije Autodesk koja pruža inteligentnu pomoć i generativne mogućnosti dizajnerima kako bi im pomogla u projektima i poboljšala radne procese.

Koje industrije pokriva Autodesk?
Autodesk razvija softver za arhitekturu, inženjering, konstrukciju, dizajn proizvoda, proizvodnju, medije i zabavu.

Šta je Autodesk University?
Autodesk University je godišnja konferencija koju organizuje kompanija Autodesk kako bi predstavila nove razvoje, tehnologije i funkcionalnosti svog softvera.

Da li će Autodesk AI automatski smanjiti broj grešaka u projektima?
Da, Autodesk AI automatizuje ponavljajuće zadatke i minimizira greške, omogućavajući dizajnerima da se usredsrede na kreativne aspekte svog posla.

Da li je vrednost akcija kompanije Autodesk trenutno stabilna?
Vrednost akcija kompanije Autodesk suočava se sa makroekonomskim neizvesnostima, ali ostaje u zoni za kupovinu.

Izvor: [dodati izvor ovde]