Некатегоризовано

Platforma Malou osigurala 10 miliona dolara finansiranja za internacionalni rast

Summary

Startap platforma Malou, koja koristi veštačku inteligenciju, danas je objavila da je osigurala 10 miliona dolara finansiranja kako bi ubrzala rast u Francuskoj, unapredila funkcionalnost proizvoda i proširila se internacionalno, posebno u SAD-u i na Bliskom istoku. Platforma Malou, osnovana […]

Platforma Malou osigurala 10 miliona dolara finansiranja za internacionalni rast

Startap platforma Malou, koja koristi veštačku inteligenciju, danas je objavila da je osigurala 10 miliona dolara finansiranja kako bi ubrzala rast u Francuskoj, unapredila funkcionalnost proizvoda i proširila se internacionalno, posebno u SAD-u i na Bliskom istoku.

Platforma Malou, osnovana 2021. godine, nudi AI-powered platformu koja je dizajnirana za poboljšanje digitalne prisutnosti restorana. Ova platforma pruža razne mogućnosti kako bi restoranima pomogla u njihovoj online reputaciji, vidljivosti i uključivanju korisnika.

Platforma nudi centralizovani centar, koji integriše Google stranicu restorana, društvene mreže i platforme za listing i dostavu. Korišćenjem veštačke inteligencije i automatizacije, analiziraju se i generišu odgovori na recenzije korisnika, kreiraju objave na društvenim mrežama i održava doslednost informacija radi poboljšanja online prisutnosti restorana, optimizacije pretraživača, vidljivosti i angažmana na društvenim mrežama.

Malou tvrdi da njihov kompleksan pristup platforme upravlja i poboljšava celokupan odnos između restorana i njihovih korisnika, od otkrivanja i konverzije do praćenja zadovoljstva korisnika i razvijanja lojalnosti. Kompanija takođe nudi personalizovano podršku koja je prilagođena potrebama restorana i njihovoj fazi razvoja.

Malou trenutno ima 2.000 restorana uključenih u platformu, koji se nalaze u 12 zemalja, uključujući samostalne restorane, lance hrane, vrhunske šefove i ugledne restoranske grupe. Među njihovim klijentima su Bagatelle Group i Krispy Kreme Doughnuts Inc.

Investitori u ovom krugu finansiranja uključuju henQ Inc., Bleu Capital Management LP, Bertranda Jelenspergera, osnivača The Fork-a i Jima Texiera, bivšeg šefa proizvoda u kompaniji Lightspeed Management Co. LLC.

„HenQ-ov tim je uspeo da prevede svoje duboko razumevanje marketinga za restorane u rešenje koje optimizuje sve aspekte online prisustva restorana automatski“, rekao je Mick Mackaay, partner vodećeg investitora henQ. „To dovodi do većeg broja posetilaca, a vlasnici restorana se ne moraju pretvarati u stručnjake za marketing. Tim nas je takođe impresionirao svojom sposobnošću da ovo rešenje staviti u ruke mnogih restorana, što je poznata teška ciljna grupa za prodaju.“

FAQ

Šta je Malou platforma?

Malou platforma je AI-powered platforma koja se koristi da poboljša digitalnu prisutnost restorana. Pruža razne mogućnosti kako bi restoranima pomogla u online reputaciji, vidljivosti i angažmanu korisnika.

Koje usluge nudi Malou platforma?

Malou platforma nudi centralizovani centar gde se integrišu Google stranica restorana, društvene mreže i platforme za listing i dostavu. Koristi veštačku inteligenciju i automatizaciju za analizu i generisanje odgovora na recenzije korisnika, kreiranje objava na društvenim mrežama i održavanje doslednih informacija radi poboljšanja online prisustva restorana.

Koliko restorana koristi Malou platformu?

Malou platforma trenutno ima 2.000 restorana na svom sistemu, koji se nalaze u 12 zemalja. Ti restorani uključuju samostalne restorane, lance hrane, vrhunske šefove i ugledne restoranske grupe.

Ko su investitori u Malou platformu?

Investitori u Malou platformi su henQ Inc., Bleu Capital Management LP, Bertrand Jelensperger, osnivač The Fork-a i Jim Texier, bivši šef proizvoda u kompaniji Lightspeed Management Co. LLC.