Некатегоризовано

Advanced Clustering predstavlja LogVisor AI: Alat koji otkriva kritične informacije u log datotekama

Summary

Advanced Clustering Technologies danas je najavio LogVisor AI, alat za veštačku inteligenciju (AI) integratora sistema za računarsko grupisanje visokih performansi, tokom konferencije SC23 u Denveru. LogVisor AI analizira log datoteke i reorganizuje podatke, ističući kritične elemente za zdravlje i pravilan […]

Advanced Clustering predstavlja LogVisor AI: Alat koji otkriva kritične informacije u log datotekama

Advanced Clustering Technologies danas je najavio LogVisor AI, alat za veštačku inteligenciju (AI) integratora sistema za računarsko grupisanje visokih performansi, tokom konferencije SC23 u Denveru. LogVisor AI analizira log datoteke i reorganizuje podatke, ističući kritične elemente za zdravlje i pravilan rad sistema. Budući da log datoteke mogu biti preplavljene hiljadama poruka, LogVisor AI, uz pomoć Advanced Clustering-ovog modela AI, može pomoći u filtriranju kritičnih poruka i pronalaženju igle u plastu sena.
LogVisor AI predstavlja krunu višegodišnjeg iskustva sticanog pomažući korisnicima Advanced Clustering-a i suočavajući se sa problemima. Inženjeri Advanced Clustering-a su uspeli da prenesu ta ista saznanja u AI model koji može automatski obeležavati i otkrivati probleme u zapisima za korisnike. Kako se susreću s novim problemima, model će vremenom nastaviti da se poboljšava, postajući sve bolji u otkrivanju i upozoravanju korisnika na potencijalne probleme.

LogVisor AI će biti uključen kao deo alata za upravljanje klasterima pod nazivom ClusterVisor, koji omogućava administratorima računarskih klastera visokih performansi neophodne alate za implementaciju, konfiguraciju, upravljanje, nadgledanje i održavanje HPC klastera tokom njegovog trajanja. ClusterVisor je prvi put lansiran 2019. godine, a dobio je i druge važne nadogradnje koje će takođe biti predstavljene na SC23.
„Kada se koriste zajedno, ClusterVisor i LogVisorAI pružaju sistemskim administratorima moćan set alata za upravljanje zdravljem i performansama HPC klastera“, rekao je Kyle Sheumaker, CTO i predsednik Advanced Clustering-a. „Verujemo da ove funkcije morate videti da biste im poverovali, zato ćemo prikazivati ​​demo verzije ClusterVisor-a i LogVisorAI-a na SC23 konferenciji.“

Česta pitanja (FAQ) o LogVisor AI:

1. Šta je LogVisor AI?

LogVisor AI je alat za veštačku inteligenciju koji analizira log datoteke i identifikuje kritične informacije o greškama i nepravilnostima u radu sistema.

2. Kako LogVisor AI pomaže u filtriranju log datoteka?

LogVisor AI koristi poseban AI model koji pomaže u filtriranju kritičnih poruka iz log datoteka i ističe važne informacije za pregled i akciju.

3. Kako se poboljšava performansa LogVisor AI modela?

Kako se susreću s novim problemima, LogVisor AI model se vremenom poboljšava kako bi postao efikasniji u otkrivanju i upozoravanju korisnika na potencijalne probleme.

4. Koje alate pruža ClusterVisor?

ClusterVisor pruža alate za implementaciju, konfiguraciju, upravljanje, nadgledanje i održavanje HPC klastera.

5. Gde mogu da vidim demo verzije ClusterVisor-a i LogVisorAI-a?

Demo verzije ClusterVisor-a i LogVisorAI-a će biti prikazane na konferenciji SC23.