Некатегоризовано

Abnormal Security Dobija Nagradu za Inovacije u Području Veštačke Inteligencije

Summary

SAN FRANCISKO, 21. novembar 2023. — Abnormal Security, vodeća platforma za veštačku inteligenciju u oblaku za bezbednost elektronske pošte, danas je objavila da je dobila priznanje Fortune AI 50 Innovator, dodajući još jedno priznanje u industriji veštačke inteligencije na impresivan […]

Abnormal Security Dobija Nagradu za Inovacije u Području Veštačke Inteligencije

SAN FRANCISKO, 21. novembar 2023. — Abnormal Security, vodeća platforma za veštačku inteligenciju u oblaku za bezbednost elektronske pošte, danas je objavila da je dobila priznanje Fortune AI 50 Innovator, dodajući još jedno priznanje u industriji veštačke inteligencije na impresivan niz pobeda postignutih tokom 2023. godine.
Prva lista Fortune AI 50 Innovators predstavlja najobećavajuće kompanije na čelu sa veštačkom inteligencijom, izdvojene iz izveštavanja Fortune-a o ovoj industriji, kao i nominacija širokog broja VC-a, investitora i stručnjaka iz industrije.
U septembru je Abnormal takođe dobio priznanje Top 40 Intelligent Applications (IA40) drugu godinu zaredom. Izdat od strane Madrone i na osnovu izbora investitora iz 50 vrhunskih investicionih firmi, lista Intelligent Applications imenuje 40 privatnih kompanija koje razvijaju aplikacije i infrastrukturu zasnovane na veštačkoj inteligenciji i mašinskom učenju. Ove nagrade dolaze nakon nekoliko prestižnih priznanja u vezi veštačke inteligencije ranije ove godine, uključujući Bloomberg Top AI Companies to Watch, Forbes AI 50 i Fast Company Most Innovative Companies in AI.
Sa sve većom upotrebom sofisticirane veštačke inteligencije, svedočimo zabrinjavajućem trendu: njenom potencijalnom zloupotrebom u kibernetičkom kriminalu, posebno za povećanje phishing i social engineering napada“, izjavio je Evan Reiser, izvršni direktor u kompaniji Abnormal. „Abnormal-ov pristup veštačkoj inteligenciji zasnovanoj na ponašanju u oblasti bezbednosti oblaka elektronske pošte jedinstveno štiti organizacije od ove nove pretnje, boreći se protiv zlonamerne veštačke inteligencije sa defanzivnom veštačkom inteligencijom. Nema sumnje da je budućnost kibernetičke bezbednosti veštačka inteligencija, i ponosan sam što vidim da je naša kompanija prepoznata od strane Fortune-a, Madrone i nekoliko drugih značajnih nagradnih programa ove godine, zbog naše uloge u pionirskom radu u ovoj novoj eri veštački inteligentne kibernetičke bezbednosti.“
Osim što je dobio priznanje Fortune-a i Madrone za veštačku inteligenciju, Abnormal je takođe osvojio nekoliko nagrada za startap i partnerstvo u proteklim mesecima. U tu grupu spadaju priznanja Stellar Startup od strane CRN, Top Startup od strane LinkedIn-a i CrowdStrike-ov Ecosystem Partner of the Year. Ove nagrade zaokupljaju jednu godinu uspeha u tehnološkom sektoru, kao što su Abnormal-nazvan kao Cloud 100 honoree od strane Forbes-a, Tech Innovator od strane CRN-a i Best Email Security po nagradama Cybersecurity Excellence.
O Abnormal Security
Abnormal Security pruža vodeću platformu za bezbednost elektronske pošte zasnovanu na veštačkoj inteligenciji koja koristi mašinsko učenje kako bi zaustavila sofisticirane napade na dolazeću elektronsku poštu i opasne napade na platformu elektronske pošte koji izmiču tradicionalnim rešenjima. Detekcija anomalija koristi identitet i kontekst kako bi analizirala rizik svakog događaja u oblaku elektronske pošte, sprečavajući napade na dolazeću elektronsku poštu, otkrivajući kompromitovane naloge i rešavajući elektronske poruke – sve to pružajući i vidljivost o otklonu konfiguracija u vašem okruženju. Moguće je postaviti Abnormal za samo nekoliko minuta pomoću API integracije za Microsoft 365 ili Google Workspace i odmah dobiti punu vrednost platforme, sa dodatnom zaštitom dostupnom i za Slack, Teams i Zoom. Više informacija je dostupno na abnormalsecurity.com.

FAQ

 1. Šta je veštačka inteligencija?
  Veštačka inteligencija je grana računarske nauke koja se bavi stvaranjem inteligentnih mašina koje mogu izvršavati zadatke koje inače zahtevaju ljudsku inteligenciju.
 2. Čime se bavi Abnormal Security?
  Abnormal Security je kompanija koja pruža platformu za bezbednost elektronske pošte zasnovanu na veštačkoj inteligenciji. Pomoću mašinskog učenja, ova platforma detektuje i zaustavlja sofisticirane napade na elektronsku poštu.
 3. Koje nagrade je dobio Abnormal Security?
  Abnormal Security je dobio niz prestižnih nagrada u industriji veštačke inteligencije, uključujući priznanja poput Fortune AI 50 Innovator, Bloomberg’s Top AI Companies to Watch i Forbes AI 50.
 4. Kako možete postaviti Abnormal Security?
  Abnormal Security može biti postavljen za samo nekoliko minuta pomoću API integracije za Microsoft 365 ili Google Workspace. Platforma pruža trenutnu zaštitu, a dodatna zaštita je dostupna i za Slack, Teams i Zoom.