Connect with us

Kultura

Promocija knjiga Ivane Stanković

Srpska manekenka Ivana Stanković promovisala je večeras u Loparama autobiografske romane „Bez daha“ i „Strast“ o proživljenom u svjetskom modelingu.

„Priče su iskrene, životne i interesantne, poučne za roditelje čija deca žele da se bave manekenstvom, da pročitaju, da vide kakav je to svet, šta je dobro, a šta loše u njemu, jer u novinama gledamo samo zlatnu stranu medalje u poslu manekenstva“, rekla je Stankovićeva novinarima.

Prva knjiga „Bez daha“ prati njen životni put i uspješnu karijeru, a knjiga „Strast“ sadrži kratke priče sa doživljajima iz godina bavljenja modelingom.

„Ima tu smešnih stvari, tužnih i poučnih, iskreno sam pisala o svojim greškama, o mladalačkim blamovima, nekim situacijama u kojima sam dovodila sebe u potencijalni problem“, navela je Stankovićeva.

Ona kaže da voli što je za knjige uradila i nove fotografije, te da još u sebi nosi strast prema tom poslu.

Promocija knjiga u Centru za kulturu i informisanje u Loparama organizovana je uz pomoć Majevičanina Ilije Đurića koji živi i radi u Beogradu.

„Nikada nisam zaboravio rodni kraj, a moji motivi da posredujem u organizaciji književnih večeri i drugih kulturnih događaja u Loparama su da našoj djeci i omladini obogatimo kulturni sadržaj“, rekao je Đurić.

Srpska manekenka i supermodel Ivana Stanković radila je za svjetske modne kuće i dizajnere kao što su Dona Кaran, Versaće, Roberto Кavali, Кelvin Кlajn, Guči, Armani, Dolče i Gabana, Misoni.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Kultura