Connect with us

Hronika

Kod osumnjičenog za ubistvo u Loparama pronađen arsenal oružja

FOTO: SRNA

Kod osumnjičenog za ubistvo u Loparama čiji su inicijali Đ.B. (27) policija je pronašla veću količinu oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava, koji su danas prikazani na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi (PU) Bijeljina.

Načelnik PU Žarko Ćosić pohvalio je saradnju sa policijom Brčko distrikta u ovom slučaju ubistva koje je rasvijetljeno u roku od 24 časa.

On je podsjetio da je policiji u četvrtak, 17. maja, prijavljeno da se osoba L.S. (24) dva dana ranije u 22:00 sata udaljilo od kuće u naselju Jablanica u Loparama, a da je u petak, 18. maja, uhapšen Đ.B. iz istog mjesta koji je priznao ubistvo izvršeno u porodičnoj kući 15. maja i uklanjanje tijela u napušteni objekat, gdje je i pronađeno.

Predstavljajući rezultate rada policije u aprilu, Ćosić je rekao da je stanje bezbjednosti zadovoljavajuće i da su evidentirana 93 krivična djela, među kojima 81 djelo u oblasti opšteg kriminaliteta, četiri slučaja zloupotrebe droge, četiri privrednog kriminala i dva krivična djela protiv bezbjednosti saobraćaja.

(Srna)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Hronika