Connect with us

Društvo

Akcija za nabavku slušnog aparata sugrađanki Ani Perić

Omladinski klub Lopare pokrenuo je humanitarnu akciju za nabavku slušnog aparata za sugrađanku Anu Perić, majku dvoje maloljetne djece.

Predsjednik Omladinskog kluba Davor Vićić izjavio je novinarima da Perićeva od ranog djetinstva ima problema sa sluhom, a sada u potpunosti ne čuje, kao i da je za nabavku slušnog aparata za oba uha potrebno prikupiti 3.000 KM.

„U prethodnom periodu uspješno smo realizovali ovakve akcije na zadovoljstvo svih nas i to ćemo činiti i u narednom periodu“, naveo je Vićić nakon sastanka sa načelnikom opštine Lopare Radom Savićem.

Savić je najavio podršku lokalne zajednice za ovu humanitranu akciju kojom Omladinski klub želi da pomogne porodici Ane Perić.

„Pozivamo i druge da pomognu, privrednike i sve ljude dobre volje, kako bismo prikupili sredstva da zajednički kupimo slušni aparat koji je potreban našoj sugrađanki“, rekao je Savić.

On je pohvalio rad Omladinskog kluba i podsjetio da su već uspješno realizovali humanitarnu akciju za pomoć sugrađanki Terezi Tekić za operaciju mrežnjače oka.

Nakon prijema kod načelnika opštine Lopare, kćerka Perićeve Marina zahvalila je svima koji mogu da pomognu njenoj porodici.

„Moj tata, sestra i ja bismo voljeli da mama čuje i to bi nam puno značilo. Voljeli bismo da čuje naše glasove“, istakla je Marina.

Iz opštine Lopare i Omladinskog kluba pozvali su sve humane ljude da se uključe u akciju pomoći Ani Perić i u granicama mogućnosti doniraju novčana sredstva za slušni aparat.

Sredstva se mogu lično predati volonterima Omladinskog kluba Lopare, koji će u narednom periodu obilaziti domove sugrađana, ili se uplatiti na žiro račun ove organizacije 554-003-00000563-40 u Pavlović banci.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Društvo