Connect with us

Dešavanja

Loparski maturanti uz pratnju trubača defilovali gradom

Maturanti loparskog Srednjoškolskog centra „Vuk Karadžić“ su tradicionalnim defileom gradskim ulicama uz pratnju trubača obilježili kraj školovanja.

Ispit zrelosti položilo je 64 maturanta, gimnazijalci, tehničari računarstva, ekonomski tehničari, automehaničari i bravari.

Direktor ove obrazovne ustanove Mićo Stojšić čestitao je maturantima kraj školovanja i poželio im uspjeh u daljem školovanju i životu.

-U prethodnoj školskoj godini maturanti su postigli dobre rezultate zahvaljujući kontinuiranom radu profesora i učenika-istakao je Stojišić.

Maturant elektrotehničke struke Stevo Mitrić osvojio je ove godine prvo mjesto na republičkom takmičenju iz Informatike.

-Srednja škola je bilo jedno odlično iskustvo, jedan dio života sam uspješno završio, pamtiću školske drugove sa kojima sam se svakodnevno radovao i provodio, i naravno sve lijepe trunutke kojih je bilo izobilju- rekao je Mitrić, koji je prošle godine učestvovao na Međunarodnoj informatičkoj olimpijadi u Tokiju.

Mitrić, kao i maturant Nikola Grujić, dobitnik je ovogodišnjeg priznanja opštine Lopare – Zlatna značka, koje im je dodijeljeno za krsnu slavu opštine.

Defile su propratili brojni građani Lopara kao i Opštinsko rukovodstvo koje je maturantima poželjelo sreću u daljem životu.

Nakon slikanja u porti Hrama Pokrova Presvete Bogorodice u Loparama, maturanti su nastavili slavlje u obližnjem restoranu.

(Srna)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Facebook

Advertisement

More in Dešavanja