Игре

Xbox ponuda: „Samo za Vas“ popusti za Ubisoft igre

Summary

Ovog tjedna, ljubitelji Xbox konzole imaju razloga za slavlje jer su se vratili posebni „Samo za Vas“ popusti, i ovaj put su posvećeni Ubisoft igrama. Društvene mreže su preplavljene uzbuđenim igračima koji dijele sjajne poslove na koje su naišli. Neki […]

Xbox ponuda: „Samo za Vas“ popusti za Ubisoft igre

Ovog tjedna, ljubitelji Xbox konzole imaju razloga za slavlje jer su se vratili posebni „Samo za Vas“ popusti, i ovaj put su posvećeni Ubisoft igrama. Društvene mreže su preplavljene uzbuđenim igračima koji dijele sjajne poslove na koje su naišli.

Neki od igrara koje su uključene u ovu promociju uključuju Assassin’s Creed Origins, Assassin’s Creed Valhalla i Watch Dogs 2. Popusti su iznimno velikodušni, sa uštedom do 97%, uključujući sadržaj Deluxe Edition-a.

Jedan Reddit korisnik izrazio je svoje razočaranje, navodeći: „Pa, tu su otišao moj kredit od 10 dolara za ovaj mjesec… da li još neko dobio ovu ponudu?“ Izgleda da mnogi igrači željno iskorištavaju ovu nevjerojatnu ponudu.

Ali ušteda ne staje samo na tome. Ostale Ubisoft igre poput Tom Clancy’s The Division Gold Edition, Watch Dogs: Legion Gold Edition i Immortals Fenyx Rising Gold Edition također su primijećene kao potencijalne ponude u promociji.

Važno je napomenuti da se dostupnost ovih ponuda razlikuje od osobe do osobe. Da biste provjerili da li imate neke ekskluzivne ponude koje Vas čekaju, jednostavno idite na „Ponude“ sekciju Microsoft Store-a na Vašoj Xbox konzoli. Slijedite do „Specijalne ponude“, gdje ćete često pronaći željene „Samo za Vas“ popuste.

Ako ste ljubitelj Ubisoft igara, ovo je prilika koju nećete htjeti propustiti. Požurite i provjerite „Samo za Vas“ sekciju na Xbox-u kako biste vidjeli kakve fantastične ponude Vas očekuju!