Игре

Novi Xbox Free Play Days vikend

Summary

Microsoft lansira još jednu promociju Xbox Free Play Days baš na vreme za vikend. Ovoga puta, članovi Xbox Game Pass Ultimate i Xbox Game Pass Core mogu uživati u dve igre bez dodatnih kupovina. Ove nedelje, izabrane igre su Tiny […]

Novi Xbox Free Play Days vikend

Microsoft lansira još jednu promociju Xbox Free Play Days baš na vreme za vikend. Ovoga puta, članovi Xbox Game Pass Ultimate i Xbox Game Pass Core mogu uživati u dve igre bez dodatnih kupovina. Ove nedelje, izabrane igre su Tiny Tina’s Wonderlands i ekspanzija The Sims 4 Cats and Dogs.

Tiny Tina’s Wonderlands je spin-off popularne serije Borderlands, koju je razvio Gearbox Software. Sa čarobnom fantazijskom tematikom, igrači su pozvani da istraže svetlo na stolu ispunjen akcijom i humorom. Ova epizoda uvodi čarobne čini koje igrači mogu koristiti da prilagode svoje likove. Igra podržava i lokalni i online saradnički režim.

Sa druge strane, ekspanzija The Sims 4 Cats and Dogs dodaje obilje četvoronožnih prijatelja u virtuelne svetove igrača. Igrači mogu da se druže i razvijaju odnose sa ovim virtuelnim ljubimcima. Ekspanzija takođe uvodi sistem „Kreiraj kućnog ljubimca“ koji omogućava igračima da prave sopstvene mačke, pse, štenad i mačiće sa jedinstvenim karakterima i šarama na krznu. Važno je napomenuti da je osnovna igra The Sims 4 trenutno besplatna.

Tokom događaja „Free Play Days“ obe Tiny Tina’s Wonderlands i The Sims 4 Cats and Dogs ekspanzija su dostupne za besplatno isprobavanje. Osim toga, ove igre su trenutno snižene, što igračima pruža pristupačniju opciju da nastave sa igranjem nakon završetka događaja.

Xbox Free Play Days događaj će se završiti u nedelju, 17. septembra u 23:59 PT. Zapamtite, samo članovi Xbox Game Pass Core i Xbox Game Pass Ultimate mogu učestvovati u ovoj promociji.